Ali Akman'a Eintracht Frankfurt'ta şok üstüne şok!

Bursaspor'da kadro dışı kaldıktan sonra Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzalayan Ali Akman, Almanya'da hiç beklemediği bir durumla karşılaştı.

Ali Akman'a Eintracht Frankfurt'ta şok üstüne şok!
Ali Akman'a Eintracht Frankfurt'ta şok üstüne şok!
GİRİŞ 13.04.2021 18:12 GÜNCELLEME 13.04.2021 18:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Ali Akman'ın transfer olduğu Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt, ligde iyi gitmesine rağmen şok üstüne şok yaşıyor.

Bundesliga'da 4. sırada bulunan ve tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hazırlanan Eintracht Frankfurt'a, tarihi başarıyı getiren isimler bir bir kulüpten ayrılıyor.

REKOR KIRIP AYRILDI!

Alman ekibinin Sportif Direktörü Fredi Bobic, sezon sonu için Hertha Berlin ile anlaşırken Bruno Hübner de emekli olacağını açıkladı.

Eintracht Frankfurt'ta son olarak Ali Akman'ın transferinde büyük bir payı olan takımın teknik direktörü Adi Hütter ile yollar ayrıldı. Borussia Mönchengladbach, Frankfurt ile 2023'e kadar sözleşmesi olan Adi Hütter için 7.5 + 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyip Hütter ile anlaştıklarını açıkladı.

Böylece Mönchengladbach, Bundesliga'da bir teknik direktör için ödenen en yüksek bonservis ücreti rekorunu da kırmış oldu.

ALİ AKMAN'I ONLAR İKNA ETMİŞTİ...

Ali Akman, transferinde Hütter'in öneminin çok fazla olduğunu belirtip ''Adi Hütter beni aradı. Beni beklediğini ve bana güvendiğini söyledi. Onun dışında Frankfurt Sportif Direktörü Fredi Bobic ile de konuştum. Bence bir Alman kulübü oyuncuyu alıyorsa ondan çok büyük beklentileri vardır. Beni çok detaylı izlemişler ve benden eminler. Gittiğimde beni çok farklı futbolcu yapacaklar. Benim de heyecanım tam da bu yüzden. Orada seviye atlayacağımı düşünüyorum.'' sözlerini kullanmıştı.

HÜTTER'DEN ALİ AKMAN YORUMU

Adi Hütter ise Ali Akman transferi için ''Ali'nin Bundesliga’da başarı olacağını düşünmeseydik onu transfer etmezdik. Böylesine genç oyuncular için potansiyel çok önemlidir. Ayrıca bu sezonki istatistiklerinin de iyi olduğunu görüyoruz.'' şeklinde konuşmuştu.

Avusturyalı teknik direktör, daha sonra ise Ali Akman'ın antrenman performansından memnun olduğunu belirtip ''Ali Akman fizik olarak şu anda çok iyi değil. Ancak; çok yetenekli bir oyuncu. Heyecan veriyor. Kendisini en iyi şekilde kullanmak istiyoruz'' demişti.

YORUMLAR 9
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Seni adam eden burasa spora vefa borcunu ödeyipte gitmeliydin
    Cevapla
  • Gerçeklerikonuşun 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de bir zihniyet var düşmanlıkmı desem fesatlıkmı desem aşağladığını sanmakmı desem nedir. Ali akman olsun Ömer Faruk Beyaz olsun veya Galatasaraydan ayrılan genç oyuncular olsun bizim milletimiz hemen başlar ligimizi kötülemeye o kulübü kötülemeye, yok git durma ne yapacan bu takımda bir yere gelemezsin harcanırsın sana değer verilmez yedek oturursun bu ligde oynanırmışmı yok üzerinde ne hakları varmış.Yav be mübarek insanlar be kör cahiller bu çocuklar bu kulüplerin kapısından 7-8 yaşında giriyor yıllarca o kulüpler bu çocukları maddi manevi yetiştiriyor elbette beklenti hakları içlerinden 2-3 tanesi iyi çıkıyor 3-5 milyon bonservis kazanacak takım bu hainler nankörler satıp gidiyor
    Cevapla
  • Timsah 2 yıl önce Şikayet Et
    BURSASPOR
    Cevapla
  • İzzet Çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali Akman ın başarılı olacağına inanıyorum. İnşallah da olacak. Almanlar kumaştan anlar. Başarılı futbolunu bekliyoruz. Yolu açık olsun
    Cevapla
  • anadolu ligi 2 yıl önce Şikayet Et
    ayhan akman iyi parlatıp yapıştırdı almanlara,bizim süper ligde bile oynayabilecek kapasite yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle