Soldado'dan şok Fenerbahçe itirafı!

Granada'nın golcüsü Roberto Soldado, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Manchester United maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Soldado'dan şok Fenerbahçe itirafı!
Soldado'dan şok Fenerbahçe itirafı!
GİRİŞ 08.04.2021 14:13 GÜNCELLEME 08.04.2021 14:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Manchester United'a yeniden rakip olacağı için heyecanlı olduğunu belirten Soldado, "Bana onlarla bu kadar uzun süre sonra ve Avrupa'da tekrar buluşacağımı söyleseydin, buna asla inanmazdım. Şimdi sadece bundan zevk almalıyız" ifadelerini kullandı.

"Türkiye'de geçirdiğim yıllardan sonra emeklilik kararını düşünüyordum"

Granada'da mutlu olduğunu dile getiren İspanyol futbolcu, Türkiye'deki günlerine de atıfta bulundu ve "Granada'ya gelmeden önce zihinsel olarak iyi değildim. Türkiye'de geçirdiğim yıllardan sonra emeklilik kararını düşünüyordum ve bunun hakkında eşimle de konuştum. Ancak şimdi, Granada'da mutluyum. Bundan çok zevk alıyorum. Futbolu daha çok seviyorum" dedi.

"Eşime 'Biz burada ne yapıyoruz' dedim"

36 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili daha önce verdiği bir röportajda ise "2 yılımı Türkiye’de geçirdim ve son sezonunda eşime 'Biz burada ne yapıyoruz' dedim. Kendimi daha yaşlı hissediyordum. Sanki orada değilmişim gibiydi" itirafında bulunmuştu.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 10
  • Hakemvurdu 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamı oynatmıyorlardı kalitesine rağmen emenike denen sığır bile oynadı bu adama doğru düzgün şans vermediler doğruyu söylemiş.
    Cevapla
  • kâmil zzE5 3 yıl önce Şikayet Et
    oynadin oynamami dediler kostun kosmami dediler burda oynasanda oynamasanda parani aliyordun orda oynamasan para alamiyorsun ondan olabilirmi
    Cevapla
  • Insan 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam dogru soyluyor.Yan gelip yatiyordum diyor.
    Cevapla
  • atakan. 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener bu insanı futboldan soğutmak için kurulmuş.
    Cevapla
  • tito 3 yıl önce Şikayet Et
    sende mikser olarak dünyaya gelmişsin
    Cevapla
  • İrfan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nankör...!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle