Belhanda'nın yeni adresi belli oluyor

Galatasaray'da, zemin konusunda yönetime eleştirilerde bulunduktan sonra sözleşmesi feshedilen Belhanda kariyerine La Liga'da devam edebilir.

Belhanda'nın yeni adresi belli oluyor
Belhanda'nın yeni adresi belli oluyor
GİRİŞ 25.03.2021 17:59 GÜNCELLEME 25.03.2021 17:59
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile olan sözleşmesi feshedilen Younes Belhanda, La Liga'ya transfer olabilir.

İspanyol Fichajes'te yer alan habere göre; Valencia, bonservisi elinde olan Faslı yıldızı transfer etmek istiyor. İspanyol ekibi finansal durumlarından dolayı bonservisi elinde olan düşük maliyetli oyuncuları takip ediyor.

Haberde ayrıca, Valencia Teknik Direktörü Javi Garcia'nın da, Younes Belhanda'nın transferine onay verdiği belirtildi.

YORUMLAR 15
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Git Allah'ını seversen! Gomis sanki yanlış bir şey yaptı da yolladı. Para kazanmak için yolladı. UEFA Avrupa Ligi alalı 21 sene olmuş, hâlâ bununla övünüyoruz. Bize yeni başarılar lâzım. Hiçbir şey Galatasaray'dan büyük değilmiş. Galatasaray'ın imajı mı kaldı Allah aşkına! 2015'te gelen geçen dörtledi bizi. Geçen yıl birinden beş, diğerinden altı yedik. Her sene ön elemelerde adı şanı duyulmamış takımlara eleniyoruz. Adam haksız mı? Ne Fatih Terim ne de Mustafa Cengiz işini doğru düzgün yapıyor! Nasıl oluyor da hâlâ Galatasaray büyüklüğünden bahsedebiliyoruz?! Adamlar sadece kendi şahıslarına lâf gelirse harekete geçiyor. Her hafta hakem eleştireceğine kendi oyununa odaklan!
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Buraya yetenekleri getirir karakteri kalmasına müsaade eder Allah yolunu açık etsin
    Cevapla
  • Necdet AĞIRBAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde oynar. 2 şampiyonlukta çok katkısı oldu inkar eden futboldan anlamıyor geçenyıl tüm takım kötüydü bu yılki durumunda kötü degildi taraftar nankörlük etmesin. Gönderilmiş şekli bize yakışmadı, Sabri, ve snejder gibi belhandayada ayıp ettiler.
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Necdet kardeşim vakitsiz öten horozun başı kesilir burası cim bom herkes haddini bilecek kimse bu takımdan büyük değildir bu takım UEFA kupası kaldiran topculari affetmedi 35 gol atan gomisi affetmedi belhanda kim, nerede oynarsa oynasın bizden uzak saygilar
    Cevapla
  • samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Valencia hem ekonomik oyuncu arıyor hemde belhandayı istiyor. Çöl bedevisi 3 ten aşağı imza atmaz.
    Cevapla
  • Yetersiz Ulvi 3 yıl önce Şikayet Et
    Premier lige git Belhanda, oradaki saha zeminleri daha iyi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle