Rusya'da Milos Krasic iddiası!

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Sırp eski futbolcu Milos Krasic'in CSKA Moskova'nın başına geçen Ivıca Olic'in teknik ekibinde yer alacağı iddia edildi.

Rusya'da Milos Krasic iddiası!
Rusya'da Milos Krasic iddiası!
GİRİŞ 23.03.2021 12:22 GÜNCELLEME 23.03.2021 17:32

Rusya Premier Lig ekiplerinden CSKA Moskova, teknik direktörlük görevine Ivica Olic'i getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Viktor Goncharenko ile yolların ayrılmasının ardından Olic ile anlaşma sağlandı.

41 yaşındaki Hırvat çalıştırıcının, takımla bugün ilk antrenmanına çıkacağı belirtildi.

Futbolculuk döneminde 2003-2007 yıllarında CSKA Moskova forması giyen Olic, Rus ekibiyle 3 lig şampiyonluğu ve bir UEFA Avrupa Ligi zaferi yaşamıştı.

Aktif futbol kariyerine 2017 yılında son veren Olic, Hırvatistan Milli Takımı'nda yardımcı antrenör olarak görev yapıyordu.

Krasic iddiası

Eski Fenerbahçeli Milos Krasic'in Rus ekibi CSKA Moskova'ya geri döneceği iddia edildi.

Russian Football News'in haberine göre, Milos Krasic'in Olic'in teknik ekibinde yer alacağı iddia edildi. Teknik ekipte CSKA'nın eski futbolcusu Elvir Rahimic'in yer alacağı belirtildi.

Rus ekibi, geçtiğimiz gün 5 yıldır takımın başında yer alan Belaruslu teknik direktör Viktor Goncharenko ile yollarını ayırmıştı.

Fenerbahçe 'de bekleneni veremedi

Futbol kariyerine Aralık 2018'de nokta koyan Milos Krasic, 2013-2015 yılları arasında Fenerbahçe forması giymiş ancak sarı lacivertlilerde beklenen performansı sergileyememişti.