Atletico Madrid, Villarreal'i deplasmanda yendi!

La Liga'da lider konumda bulunan Atletico Madrid, ligin zorlu deplasmanlarından Villarreal'e karşı kritik bir galibiyet aldı. Unai Emery yönetimindeki Villarreal'i 2-0 yenen Simeone'nin öğrencileri puanını 58 yaptı. Atletico Madrid'e galibiyeti getiren golleri Alfonso Pedraza kendi kalesine ve Joao Felix attı.

Atletico Madrid, Villarreal'i deplasmanda yendi!
Atletico Madrid, Villarreal'i deplasmanda yendi!
GİRİŞ 01.03.2021 01:51 GÜNCELLEME 01.03.2021 01:52

İspanya La Liga'nın 25. haftasında Atletico Madrid deplasmanda Villarreal ile karşılaştı. Estadio de la Ceramica'da oynanan mücadeleyi Atletico Madrid 2-0 kazandı.

Atletico Madrid'e galibiyeti getiren goller, 25. dakikada kendi kalesini bulan Alfonso Pedraza ile 69. dakikada Joao Felix'ten geldi. Bu sonuçla 2 maçlık kötü seriyi noktalayan lider Atletico Madrid, puanını 58 yaptı ve 1 maçı fazla olan Barcelona ile arasındaki puan farkını tekrar 5'e yükseltti. 7 maçtır kazanamayan Villarreal ise 37 puanla 7. sırada kaldı.

Öte yandan defansif anlayışı ile öne çıkan Atletico Madrid, 7 maç sonra gol yemedi ve Oblak da maçta yaptığı 6 kurtarış ile yıldızlaştı.

La Liga'nın 26. haftasında Atletico Madrid evinde Real Madrid ile dev derbide karşılaşacakken, Villarreal ise Valencia deplasmanına gidecek.