Sneijder, Den Bosch'u satın almak için 1 Euro önerdi!

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder'in kulüp satın alacağı iddia edildi. Hollanda basınında yer alan habere göre Sneijder, 2. Lig'de ekonomik ve sportif açıdan zor günler geçiren Den Bosch'u borçsuz satın almak için kulüp yönetimine 1 Euro'luk sembolik ücret önerdi.

Sneijder, Den Bosch'u satın almak için 1 Euro önerdi!
Sneijder, Den Bosch'u satın almak için 1 Euro önerdi!
GİRİŞ 10.02.2021 17:56 GÜNCELLEME 10.02.2021 17:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da forma giydiği dönemde 2 Süper Lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final başarılarına imza atan Wesley Sneijder ülkesinde kulüp satın alıyor. Efsane futbolcu ve iş ortağı Ebert Dollevoet'in, Hollanda 2. Ligi'nde mücadele eden Den Bosch'u satın almak için görüşmelere başladığı öne sürüldü.

Sabah'ın, Hollanda basınından Brabants Dagblad'a dayandırdığı habere göre; Sneijder ve Dollevoet, Den Bosch yönetimine kulübü sembolik olarak 1 Euro karşılığında borçsuz devralmak istediklerini iletti. Bu haberin Hollanda basınında yer alması ise satışla ilgili krize sebep olmuştu.

"KULÜBE YARDIM ETMEK İSTİYORUZ"

Omroep Brabant'a konuşan Dollevoet, "Kulübe yardım etmek istiyoruz. Bu haberin sızmasına çok üzüldük ve bu nedenle FC Den Bosch ile görüşmelerimizi askıya aldık. Bunu işlerin nasıl ilerlemesi gerektiğini görmek için yapıyoruz, çünkü yönetimdeki birinin kulübünün çıkarlarını düşünmediği ortada. Önce kendi içlerinde sorunları çözmelerine izin verdik. Kulübe ve taraftarlarına yardım etmek istiyoruz, başka hiçbir amacımız yok" ifadelerini kullanmıştı.

AMERİKALI RAKİP!

Bu arada Brabants Dagblad'a göre ise Den Bosch'u satın almak isteyen Wesley Sneijder'in bu konuda ciddi bir rakibi var... Belçika'da KV Oostende, İngiltere'de Barnsley, Fransa'da Nancy Lorraine ve İsviçre'de FC Thun takımlarının sahibi olan Pacific Media Group da Hollanda ekibini bünyesine katmak istiyor. Amerikan şirketinin mevcut yönetime bu satın alma için 1.5 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ifade edildi.

YORUMLAR 5
  • bundadamı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu haberde bile kavga edecek birşey buluyorsunuzya sizden taraftar değil mangal kömürü olur
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    ayartmayı bunada öğretmiş gs. ama bu büyükk oynuyor takım ayartııyor
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    el altından para verir eski gs oyuncusu ne de olsa
    Cevapla
  • Koç lar sizi 3 yıl önce Şikayet Et
    Güldüm yahu Mesuta verdiğiniz para gibimi. Takımınız batıyor hala Cimbomla sidik yarıştırıyorsunuz. Yeterki cimboma laf atın fenerin batması umurunuzda degil. Zihniyetiniz bu sizin hadi işinize.
    Cevapla
  • gsli 3 yıl önce Şikayet Et
    onu yapan sizin başkan yalnız.
    Cevapla