Alman ve Fransız medyası bu haberle çalkalandı!

Almanya ve Fransa basınları beklenmedik bir haberle çalkalanıyor; Paris Saint-Germain, teknik direktör Thomas Tuchel ile yollarını ayıracak.

Alman ve Fransız medyası bu haberle çalkalandı!
Alman ve Fransız medyası bu haberle çalkalandı!
GİRİŞ 24.12.2020 15:36 GÜNCELLEME 24.12.2020 15:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fransa ve Almanya basınları güne flaş bir gelişmeyle başladı.

Önce Almanya'da Bild tarafından yazılan, ardından Fransa'da L'Equipe tarafından onaylanan bilgiye göre Thomas Tuchel, Paris Saint-Germain yönetimi tarafından çok yakında kovulacak. Teknik direktör, önceki gece Strasbourg maçının ardından kulübün sportif direktörü Leonardo ile görüştü ve zirveden böyle bir karar çıktı. Habere göre gelişme Noel dönüşü resmileşecek ve Alman teknik direktör, 2021 yılının başlangıcından itibaren yedek kulübesinde oturamayacak.

Bu kararda Paris Saint-Germain'in önceki sezonlarını aratan lig performansının önemli bir etken olduğu belirtiliyor. Paris ekibi puan durumunda Lyon ve Lille'in bir puan gerisinde üçüncü sırada yer alıyor. Tablodaki yeri fena olmasa da alınan sonuçlar pek iç açıcı değil. Tuchel'in öğrencileri, zirvedeki rakipleri ile son bir ayda oynadıkları maçlarda pek varlık gösteremedi. 13 Aralık'ta Lyon'a 1-0 yenilen Paris Saint-Germain, 20 Aralık gününde de Lille ile golsüz berabere kaldı. Fransız ekibi, 6 Ocak gününe kadar sahaya çıkmayacak. Tuchel'in o güne kadar görevinden ayrılması bekleniyor.

YORUMLAR 3
  • Hayırdır 3 yıl önce Şikayet Et
    Psg F. Terimle ilgilendiği haberleri çıkmış yabancı medyada doğru mu?
    Cevapla
  • haha 3 yıl önce Şikayet Et
    Tuchel: onun bir b planı olmadığını biliyorduk.
    Cevapla
  • Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener'e gelse ne güzel olurdu be?
    Cevapla