Mesut'un menajerinden transfer sinyali! 'Neden olmasın'

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, İtalya'dan TuttoMercatoWeb'e açıklamalarda bulundu.

Mesut'un menajerinden transfer sinyali! 'Neden olmasın'
Mesut'un menajerinden transfer sinyali! 'Neden olmasın'
GİRİŞ 16.12.2020 14:28 GÜNCELLEME 16.12.2020 14:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt'ün TuttoMercatoWeb'e verdiği röportajdan satır başları şu şekilde;

 

 

"Premier Lig'in en yetenekli oyuncularından biri olan Mesut Özil, Arsenal'de kadro dışı kaldı. Mesut'un menajeri olarak bunu taraftarlar, okuyucular, futbolseverler için nasıl açıklarsın?"

- Kolay bir durum değil. Mesut, Arsenal'i seviyor. Bu yaşananlardan ötürü taraftarlar adına çok üzülüyor. Mesut Premier Lig'de 50 asiste en hızlı ulaşan oyuncuydu. Arsenal'e şu an ihtiyacı olan yaratıcılığı verecek oyuncu. Futbolla ilgili nedenlerden ötürü kadro dışı bırakıldığı söylendi. Buna yorum yapamam. Bence Arsenalliler onun dönmesini istiyor. Son maçta Mesut için tezahüratlar bile yapıldı.

 

 

"DAHA ÖNCE OLMADIĞI KADAR ÇALIŞIYOR"

"Mesut kadro dışı kaldığı süreci nasıl geçiriyor?"

- Öncesine göre daha çok çalışıyor. Evde spor salonu kurdu. Bahçesinde de benzeri aletler var. Sürekli çalışıyor. Bu durum Mesut'un profesyonelliğini, ciddiyetini gösteriyor. Ayrıca, saha dışında da bazı profesyonel işlerini yürütüyor. M10 Streetwear isminde kendi markasını yarattı. 70'den fazla ülkede satışa çıktı.

"YILBAŞINDA 40 BİN ÜCRETSİZ YEMEK"

"Mesut, sosyal tarafını her zaman aktif tutuyor."

- Elbette. Hayır işleri her zaman Mesut'un hayatının bir parçası olmuştur. Bu pandemi sürecinde de yardımlarını aksatmıyor. BigShoe ooperasyonuyla, genç insanlara ve çocuklara yardımlarını yapıyor. Mesut, bu yılbaşında Londra'da yaşayan 40 bin kişiye ücretsiz yemek dağıtacak.

"BİZE ÖNCEDEN BİR ŞEY SÖYLEMEDİLER"

"Dışarıdan bakacak olursak; Mest, UEFA Avrupa Ligi'nin ve dünyanın en çok para ödenen oyuncularından biri ama oynamıyor. Para israfı. Bu durumu çözmek için Arsenal ile konuştunuz mu?"

- Mesut'un oynamıyor olması utanç verici. Elbette, herkes maaşına odaklanıyor. Herkesin kendine dair bir bakış açısı vardır. Ben bu durumu Mesut yeteneğinden birinin sahaya koyacağı yaratıcılığın israfı olarak görüyorum. Arsenal ile konuştum. Transferin bitmesine birkaç gün vardı ve Mesut'un hislerini anlattım. Oynamak istiyor ve kulübü çok seviyordu. Bana, Mesut'un kadro dışı bırakılacağını hiçbir zaman söylemediler.

"KABULLENMEK ZOR OLDU"

"Ciddi misiniz?"

- Tamamen. Bize önceden bunun bilgisini vermediler. Hepimiz için sürpriz oldu ve bunu kabullenmek çok zordu.

"KONTRATINI TAMAMLAMAK İSTİYOR"

"Ocak ayında Arsenal'den ayrılacak mı?"

- 1 gün bile futbol için uzun bir süre. Asla bilemezsiniz. Elbette birçok kulüp Mesut Özil'i istiyor. Kontratını tamamlamak istiyor. Bu düşüncesi hiçbir zaman değişti. O sözünün eri biridir ve sadıktır. Bunca şeye rağmen hala sadakatini koruyor.

"BİR GÜN SERIE A OLABİLİR"

"Mesut'u bir gün İtalya'da görecek miyiz?"

- Bir gün. Neden olmasın? Serie A harika bir lig ve burada birçok takım Mesut gibi birinin yeteneklerine ihtiyaç duyuyordur. Saf bir 10 numara ve İtalya'da bu rol hala güncelliğini koruyor. Ancak her şeyden öte Mesut, Arsenal'in futbolcusu ve bu kulüp için yapacaklarına konsantre olmuş durumda. Sözleşmeli futbolcusu olmadığı diğer kulüpler için zamanı yok.

YORUMLAR 1
  • Turk 3 yıl önce Şikayet Et
    amaci td gitsin yine girerim kadroya ama ara donemde transfer olmazsa kalan futbol hayati sadece parayi fazla veren kuluplerde olacaktir. abd ya da s.arabistan gibi(çinliler zaten kapiyi kapatti)
    Cevapla