Manchester United, Cristiano Ronaldo'ya teklifini sundu

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın, Juventus'tan ayrılması beklenen eski yıldızı Cristiano Ronaldo'yu yeniden kadroya katmak adına menajeri Jorge Mendes'e teklifini ilettiği belirtiliyor.

Manchester United, Cristiano Ronaldo'ya teklifini sundu
Manchester United, Cristiano Ronaldo'ya teklifini sundu
GİRİŞ 13.11.2020 19:18 GÜNCELLEME 13.11.2020 19:18

İtalyan devi Juventus'tan ayrılması beklenen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için eski takımlarından Manchester United'ın devreye girdiği belirtiliyordu. Cristiano Ronaldo'nun 2009'daki Real Madrid transferini ilk duyuran gazete olan Record, bu kez de Manchester United'ın Cristiano Ronaldo için menajeri Jorge Mendes'e resmi bir teklif sunduğunu açıkladı.

Koronavirüs krizinin futbolda yarattığı ekonomik etkiler nedeniyle birçok takım maliyet düşürme hamlelerine giderken Juventus'ta da durum farklı değil. Juventus'un en çok kazanan oyuncusu konumundaki Cristiano Ronaldo, bu alanda kendisine en yakın isim Dybala'dan 5 kat fazla maaş almakta.

Juventus'un Şampiyonlar Ligi zaferine uzanması adına transfer edilen Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesi 2022'de bitiyor. Bu sezona yapılan kötü başlangıç nedeniyle de Ronaldo'nun takımdaki geleceği daha tartışılır hale geldi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL