Emre Mor'daki büyük değişimin sırrı ortaya çıktı!

İspanyol ekibi Celta Vigo'da bu sezon 5 maçta da forma giyen Emre Mor'un yaşadığı değişimi takım arkadaşı Denis Suarez anlattı.

Emre Mor'daki büyük değişimin sırrı ortaya çıktı!
Emre Mor'daki büyük değişimin sırrı ortaya çıktı!
GİRİŞ 15.10.2020 15:00 GÜNCELLEME 15.10.2020 15:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray ve Olympiakos'ta kiralık olarak geçirdiği sezonda beklentilerin uzağında kalan Emre Mor, La Liga'da bu sezon 5 maçın tamamında Celta Vigo forması ile sahaya çıktı ve bu kez övgü toplamayı başardı.

 

 

Emre ile sahada birlikte olan Suarez, mevkisi gereği Türk futbolcuyla yan yana görev yapıyor. Eski Barcelona'lı oyuncu, Emre Mor'u takım içinde en iyi tanıyan isimlerden biri olarak öne çıkıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre Suarez, 23 yaşındaki takım arkadaşının aslen zihinsel bir dönüşüm içerisine girdiğini belirterek şunları söyledi:

 

 

"Emre Mor önemli bir oyuncu. Çok iyi bir futbolcu. Bu sezon şu ana kadar tüm maçlarda forma giydi. Oynadığı maçlarda da iyi işler yaptı ve bizim için önemli bir isimdi. Birçok farklı şeyin farkına vardı ve değişti. Özellikle zihniyeti değişti. Onunla birlikte oynarken sahada kendimi rahat hissediyorum. Emre, futbolunda belli bir standardı tutturmayı başardı. Şu ana kadar hep belli bir seviyede geldi. Bence bundan sonra kendisini daha da geliştirebilecek, daha üst düzey futbol oynayacak potansiyele de sahip. Celta Vigo'ya şu ana kadar ciddi oranda katkı yapan bir futbolcu ve bundan sonra daha da fazla katkı sağlayacak bir isim olduğunu düşünüyorum."

YORUMLAR 3
  • Capla hama 3 yıl önce Şikayet Et
    Cim bom beceremedi bu çocuğu oynatmayı
    Cevapla
  • Siyah sancak 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyun bahçesini bura
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Park değilki çocuk avutalım...!
    Cevapla