Ozan Kabak transferinde görüşmeler başladı!

Ozan Kabak'ın menajerleri, Milan yönetimiyle bir araya geldikten sonra tesislerden ayrıldı. Şimdi Schalke 04 cephesiyle görüşecekler.

Ozan Kabak transferinde görüşmeler başladı!
Ozan Kabak transferinde görüşmeler başladı!
GİRİŞ 03.10.2020 16:02 GÜNCELLEME 03.10.2020 16:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

talya Serie A ekiplerinden AC Milan, transfer rotasını yeniden Ozan Kabak'a yöneltti.

La Gazzetta Dello Sport'a göre; Milan, Ozan Kabak transferi için Schalke 04 ile görüşmelere başladı. Ozan'ın menajerleri, Milan yönetimiyle de buluştu. 

Rakibine tükürdüğü gerekçesiyle Almanya Futbol Federasyonu tarafından 4 maçla cezalandıran milli futbolcu için resmi teklif iletildi.

3 gündür süren pazarlıkta Schalke'nin 25 milyon euroluk bonservis belirlediği ifade edildi. Ozan'ı 1 yıl daha tutmak isteyen Alman ekibinin direncini kırmaya çalışan Milan bunu başaramazsa alternatif isimlere yönelecek. B planı için ise Chelsea'den Rüdiger gösterildi.

Ozan Kabak, 2019 yılında Galatasaray'dan Stuttgart'a 11 milyon Euro, Stuttgart'tan da Schalke 04'e 15 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.

YORUMLAR 11
  • Transferler 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupali bizim cocuklarin kiymetini bilirken bizim takimlarin sadece ismi bizden oyuncusu teknik direktiru hocasi hep pofpoflu reklam yuksek transfer ucretiyle getirilen bu kadar transfer parasiyla pofpofla getirilen yabanci bir ise yarasa Turkiye ilk ve son GS la uefa kupasi aldi ondada hocasindan oyuncusuna hepsi Turktu ulusal bir haberde Turkiye 1981 den bu yana ilk defa uefada disarida kaldi haberi aceba bizim cocukkar yerine yuksek ucretli milli ruhu olmayan yabancilari niye tercih eder paralarimi cok geliyor gelen yabanci belli cukkasi havasi rahati cakasi icinde bizimkiler acik bariz bu kadar basarisizliga ragmen hala neden yerli degil yabancida israrli
    Cevapla
  • Efecan 3 yıl önce Şikayet Et
    Oza milanda oynayacak seviyede değil açık ve net
    Cevapla
  • Mehmet y 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam kız gibi defans yapıyor nasıl para ediyor anlamadım
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    25’e alırsa kelepir bu yaşta böyle stoper milan 25’e alırım 65’e satarım diye bakıyor. İyi stoper ama son maçta fena dağılmış haldeydi bildiğimiz Ozan bu değil kötü arkadaş çevresine mi karıştı havaya mı girdi ne oldu bilmiyorum
    Cevapla
  • Levrok 3 yıl önce Şikayet Et
    entrikaya bakan. Milan a transfer olabilmek icin tükürdü demek. Ozan mi, Caglar mi sorusunun cevabi kolaylasti. Tabiki Caglar.
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    çağların şuan ki değeri 60 milyon euro geçen sezon yılın ilk 11 ine seçildi.Hatta 60 alırsan öp başına koy
    Cevapla
  • Haloş 3 yıl önce Şikayet Et
    Dediğin doğruysa dedikodu değilse iftira attın. Ama senin gibiler için anlamı yok.
    Cevapla
  • Niyet ? 3 yıl önce Şikayet Et
    Niyet okumak iyi değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle