Okay Yokuşlu'dan Galatasaray sorusuna cevap!

Adı Galatasaray ile anılan Celta Vigo'nun orta sahası Okay Yokuşlu, transferiyle ilgili gelen sorulara yanıt verdi.

Okay Yokuşlu'dan Galatasaray sorusuna cevap!
Okay Yokuşlu'dan Galatasaray sorusuna cevap!
GİRİŞ 18.09.2020 16:16 GÜNCELLEME 18.09.2020 21:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İşte Okay Yokuşlu'nun açıklamaları...

 

 

"La Liga'da sezon başında koronavirüs protokolleri nedeniyle birçok sıkıntı yaşıyorsunuz. Bunlarla nasıl başa çıkıyorsunuz?"

- Sezon başı kampı çok zorlayıcıydı. Tüm takım arkadaşlarım çok iyi çalıştı ve La Liga'ya hazır hale geldik. Eibar deplasmanından beraberlikle döndük. Şimdi önümüzde Valencia maçı var. Kazanmak istiyoruz, hazırız. Koronavirüs nedeniyle de oldukça farklşı bir sezon başlangıcı oldu."

 

 

"Geçen sezona bakınca ne gibi dersler çıkardınız?"

- Geçen sezon bizim için çok zordu. Sezon sonunda çok acı çektik ve buradan çok dersler çıkardık. Şimdi önümüzde yeni bir sezon var. İlk maçta iyiydik. Artık her puan için savaşacağız.

"Geçtiğimiz sezonlarda Celta Vigo'nun hedefi sürekli Avrupa'ya katılmaktı ama bu sezon öncelikli hedef ligde kalmak galiba?"

- Avrupa'da oynamak hala bizim için hedef. Bunu başarabiliriz. Çünkü, iyi bir kadromuz var. Sorumluluk sahibi olan ve çok çalışan oyunculardan oluşan bir kadroya sahibiz. Odaklanırsak iyi sonuçlar alabilir ve hedeflerimize ulaşabiliriz. Bence, geçen sezonki gibi kötü bir sezon olmayacak. Çok farklı sonuçlar alacağız.

"Transfer 5 Ekim'de kapanacak ve Galatasaray'ın seni transfer etmek istediği ortaya çıktı. Ne düşünüyorsun?"

- Ben bir Celta Vigo futbolcusuyum ve bundan fazlasını söyleyemem. Celta'da olduğum için mutluyum. Yeteneklerimi sahaya yansıtmak ve futbol oynamak istiyorum. Oyuncuların transfer döneminde başka bir takıma gitmesi normal ama ben şu an Celta'dayım ve mutluyum.

"Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, seni transfer etmek istediklerini açıkladı."

- Evet, biliyorum. Fatih Terim'i Türk Milli Takımından tanırım. İlişkimiz çok iyidir ama ben Celta Vigo'dayım ve buranın bir futbolcuyum, mutluyum. Başka bir kulübe transfer olmayı düşünmüyorum. Kulübü, takım arkadaşlarımı ve buradaki her şeyi çok seviyorum.

"Fatih Terim ile konuştun mu?"

- Hayır.

"Yüzde 100 olarak "Celta Vigo'da devam edeceğim" diyebilir misin?"

- Kimse, bir şeyden yüzde 100 olarak emin değildir. Çünkü, futbol dünyasında gelecek öngörülmezdir. Ancak, ben şu anda Celta Vigo'dayım. Her maçta kulübüm için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

"Emre Mor'un performansı seni şaşırttı mı?"

- Evet, tamamen. Formunun zirvesine çıkmayı başardı. Herkes onun ne kadar kaliteli olduğunu biliyordu. Sahaya odaklandıo ve artık her şeyi başarabilir. Emre, bu sezon Celta'nın en önemli transferi oldu.

"Emre Mor'un sezon sonuna kadar bu şekilde devam edeceğine inanıyor musun?"

- Evet, Emre Mor'a inanıyorum. Onun futbolunu ve karakterini seviyorum. O iyi bir çocuk. Takıma çok yardımı olacağını düşünüyorum. Elinden gelenin en iyisini vereceğine dair inancım tam!

YORUMLAR 2
  • erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    bol şans
    Cevapla
  • Kuzu 3 yıl önce Şikayet Et
    İş yapmaz...
    Cevapla