Emre Mor'dan itiraflar! 'Öncelikli hedefim...'

İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo forması giyen milli futbolcu Emre Mor açıklamalarda bulundu.

Emre Mor'dan itiraflar! 'Öncelikli hedefim...'
Emre Mor'dan itiraflar! 'Öncelikli hedefim...'
GİRİŞ 17.09.2020 13:25 GÜNCELLEME 17.09.2020 22:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Celta Vigo'da sezon öncesi gösterdiği performansla eski günlerine dönüş sinyali veren milli futbolcu Emre Mor, kulübünün resmi yayın organı CeltaMedia'yla gerçekleştirdiği röportajda adeta günah çıkardı. Geçtiğimiz sezonu Galatasaray ve Olympiakos'ta kiralık olarak geçiren genç yıldız, son zamanlardaki değişimiyle ilgili olarak şunları kaydetti:

 

 

"Celta Vigo'ya geri dönmek benim seçimimdi. Taraftarlara ve kulübe kanıtlamam gereken bazı şeylerin olduğunu hissettim. Şu anda daha olgunum çünkü çok şey öğrendim. Takım için her şeyimi vermeye hazırım. Baskıya değil de ayaklarınızla neler yapabileceğinize odaklandığınızda geriye kalan her şey kendiliğinden geliyor.

Takıma döndüğümde öncelikli hedefim, arkadaşlarımla bozulan ilişkilerimi yeniden inşa etmek ve hocamın bana inanmasını sağlamaktı. Celta'da olacağım süre boyunca yapacağım şey bu. Bu noktada bana inanabilirsiniz. Her zaman sahada %100'ümü vereceğim. Size 20 gol atacağımı söylemiyorum. Çünkü bunu asla bilemezsiniz ama en iyi performansımı göstereceğime emin olabilirsiniz."

 

 

KAYNAK: ASİSTANALİZ
YORUMLAR 9
  • Expland 3 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu holiganlık olarak kullanan herkes burda toplanmış bakıyorumda. Şu adamın arkasında ne zaman durdunuz da gelip burda laf yapıyorsunuz? Kötüye gittikçe daha destek görmesi gerekirken iyice kötülüyorsunuz.. Henüz hiçbir şey için geç değil. Başabilirsin Emre!
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş bi çocuksun daha çok fırın ekmek yemen lazım adam olman için...
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    senin eline geçen fırsatlar bi ahlaklı garibanın eline geçseydi dünyanın sayılı futbolcuları arasında çoktan yerini almıştı.
    Cevapla
  • Muro 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanı
    Cevapla
  • gral 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle