Tolgay Arslan'ın yeni adresi belli oldu!

Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesih eden Tolgay Arslan, İtalya ekibi Udinese ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Tolgay Arslan'ın yeni adresi belli oldu!
Tolgay Arslan'ın yeni adresi belli oldu!
GİRİŞ 14.09.2020 10:49 GÜNCELLEME 14.09.2020 14:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeni sezon planlamasında yüksek ücret alan futbolculardan indirime gitmelerini isteyen, bazı futbolcularla ise yollarını ayıran Fenerbahçe'de Tolgay Arslan ile yeni sezon için anlaşma sağlanmamıştı. Yüksek rakam aldığı için sarı-lacivertli ekiple yollarını karşılıklı olarak ayıran Tolgay Arslan, İtalya Seri A ekiplerinden Udinese ile anlaştı. 30 yaşındaki futbolcu, Udinese ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

YORUMLAR 8
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı adammış helal olsun
    Cevapla
  • İsadem 3 yıl önce Şikayet Et
    Zavallı Feveybayçe bu transferlerden ne çekti. Bjk den kimi aldıysa, yada bjk ile transferde kimi elinden kaptıysa elinde patladı. Ben bir hesap yaptım bjk ile transfer yarışında elinde patlayan bonservis ve maaş yükü yaklaşık 180-190 milyon Euro. Abarttın diyenlere sadece bir örnek Mehmet Topuz bonservis ve yıllık ücreti 26,5 milyon Euro, wan pörsümiş bonservis ve maaş ücreti 24 milyon euro. Ne kadar yazık.
    Cevapla
  • Ffffhhh 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanane sostum bayağı dert edinmişsin kendine işin gücün yok klavye başında hesap kitap yapıyorsun bence zavallı sensin bu kadar parayı biarada görmeyip hesaba oturman acizliğinden. Senin cebindenmi çıktı para. Sen sadece bizim elimizde patlayan oyuncuların başarısızlıklarından mutlu ol yeter Fenerbahçe’nin muhasebecisi vardır onlar yapar sen kendine sıkıntı yaratma .
    Cevapla
  • bjk56 3 yıl önce Şikayet Et
    armacı udinessse şimdiden seneye onu nasıl göndereceğini hesaplasın boş birini aldılar hem içi hem de karakteri
    Cevapla
  • Ghhhj 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin zoruna giden ne kardeşim bizde şimdi josef size gelince bizde onamı karaktersiz değilim Caner Gökhan Fenerbahçe forması öptüler ama Beşiktaş’a gittiler karaktersizmi oldular onları bağrınıza bastınız. Söz konusu fenerbahçe olunca hepiniz karakterli oluyorsunuz.
    Cevapla
  • Asalet 3 yıl önce Şikayet Et
    O onun problemi.. avrolari cebe indiren o
    Cevapla
  • 44malatya 3 yıl önce Şikayet Et
    fb nin de armasını öpmüştü
    Cevapla
  • Asalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna modern profesyonellik deniyor ..bizde yalakalık yıkama yağlama deniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle