Galatasaray'a Telles piyangosu!

Galatasaray'ın satışından yüzde 10 pay alacağı Telles için Manchester United, Porto'ya yaklaşık 40 milyon avroluk teklifte bulundu.

Galatasaray'a Telles piyangosu!
Galatasaray'a Telles piyangosu!
GİRİŞ 07.09.2020 20:16 GÜNCELLEME 07.09.2020 22:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyerek ciddi bir gelirden olan Galatasaray'a Alex Telles'ten iyi haber geldi. Sarı kırmızılı takım oyuncunun satışından yüzde 10 pay alacak.

 

 

Devre arası transfer döneminde Bruno Fernandes'i kadrosuna katarak önemli bir transfere imza atan Manchester United'da ikinci hedef ise Porto'dan Alex Telles. Porto, Alex Telles'in satışı için İngiliz devinden 40 milyon Euro talep etti.

2016 yılında Telles'i Porto'ya 6,5 milyon Euro karşılığında gönderen Galatasaray, o dönem yaptığı anlaşma gereği bir sonraki satıştan da yüzde 10 pay alacak.

 

 

Record'un haberine göre Manchester United ile Porto arasındaki görüşmeler sürüyor ve Kırmızı Şeytanlar 40 milyon Euro'da indirime gitmeye çalışıyor.

Porto ile olan sözleşmesi 2021 yılında bitecek olan Telles'in serbest kalma bedeli ise 40 milyon Euro.

Galatasaray'ın kasasına 4 milyon avro

Manchester United, bonservis bedelinde indirime gidemez ve serbest kalma bedelini öderse Aslan'ın kasasına da 4 milyon Euro (Yaklaşık 33 milyon TL) girecek.

Alex Telles bu sezon çıktığı 49 maçta 13 gol atıp 11 asist yaptı. 

YORUMLAR 19
  • Senin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligindeki futbolcuları iyi paraya satman için avrupada en az iki takımının çeyrek final yada gruplardan çıkması lazım bak cenki nasıl sattın avrupada puan toplayarak oldu. Kimse 3 kuruşluk topçuya 10 kuruş vermez(türk takımlar hariç )
    Cevapla
  • Mocca 3 yıl önce Şikayet Et
    Çeyrek final falan gerekmiyor. Oyuncu kaliteli ise 15 yaşında kancayı takıyorlar. Alt yapı yok. Adamlar 30 yaş üzeri oyunculara milyonları veriyor. Gençlere yatırım yok. 20 yaş ve üzerine genç diyorlar Türkiye'de, Avrupa'da takımı taşıyor o yaştaki adamlar.
    Cevapla
  • ilker 3 yıl önce Şikayet Et
    halamin biyigi olaydi, emmim olurdu
    Cevapla
  • adige 3 yıl önce Şikayet Et
    40-6,5=33,5×0,1= 3,35 € alacak 4€ değil
    Cevapla
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam bu paylar net kar üzerinden hesaplanır yani portanın satacağı paradan galatasarayın portaya sattığı para çıkarılır o nedenle arkadaş doğru hesaplamış diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Ali Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    6 bucugu niye çıkarıyon
    Cevapla
  • Yaman Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Boyle hesap yapmayi kim ogretdi lan sana
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    turkiyese zaten bu gidisle kulupler batar iyi yonetilmemis yilarca rant gozleriyle bakmislar kuluplere devasa borc bataklarinin icinde tepelesip duruyirlar turkiyede herkez futboldan anliyor taftarindan yoneticisine teknik trektorune aslimda kimse futboldan anlamiyor oyuzden klupler bu sekilde icleri bos isimleri var
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    piyangomu elindeki cevre maddeni yok pahasina verdi sonra sizde piayngo diyorsunuz kucuk meblaglara avutirlar kendini
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle