Igor Tudor, resmen Juventus'ta!

Hajduk Split, Igor Tudor'un takımdan ayrıldığını ve Juventus'ta Andrea Pirlo'nun yardımcısı olarak göreve başladığını açıkladı.

Igor Tudor, resmen Juventus'ta!
Igor Tudor, resmen Juventus'ta!
GİRİŞ 21.08.2020 19:16 GÜNCELLEME 21.08.2020 19:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerinden Igor Tudor, futbolculuk döneminde forma giydiği Juventus'a antrenör olarak döndü.

Hırvat teknik adam, Maurizio Sarri'nin ardından teknik direktörlük görevine gelen Andrea Pirlo'nun yardımcısı olarak göreve başladı.

18 maçta takımın başında yer aldığı Hajduk Split, 42 yaşındaki hocanın ayrılığını duyurdu ve kariyerinde başarılar diledi.

Süper Lig'de Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor, daha sonra Udinese'de görev almış ve sonrasında da Hajduk Split'in yolunu tutmuştu.

YORUMLAR 8
  • Tolga ciğerci gibi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakkımda konuşmayın.
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Juve’nin tarihi yazıldığı zaman çöküşün sebebi diye yazılacak 1 numara belli oldu bu dahi Rodrigez gibi adamı yedek bırakıp Tolga Ciğerci’yi sol kanatta oynatıyordu. Kusura bakmasın juve ama büyük hata yaptılar
    Cevapla
  • suleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan anlamiyorsun
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim bu adamın kurduğu kadroyla şampiyon oldu. Ne zamanki o kadroyu bozdu, futbol falan kalmadı.
    Cevapla
  • Yaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk sezonunda 57 şut attı Tolga ciğerci kaleye isabetli şutu yoktu. 2. Sezonunda da Fenerbahçe’ye karşı da %99’luk pozisyonu her zaman ki gibi kabiliyetsizce harcadı.
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    O zaman tolga ciğerci kac gol attı onu da yazın. hepsini izledik, siz Terim'in oynattığı oyundan keyif alıyorsanız afiyet olsun.
    Cevapla
  • Yaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Juve’nin tarihi yazıldığı zaman çöküşün sebebi diye yazılacak 1 numara belli oldu bu dahi Rodrigez gibi adamı yedek bırakıp Tolga Ciğerci’yi sol kanatta oynatıyordu. Terim geldi çeki düzen verdi Rodriguez’i takıma kazandırdı 10m€ para edecek adam olmasını sağladı o gittiğinde bile Bir sonraki sezon da Galatasaray şampiyon oldu
    Cevapla
  • cimbomlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu saçmalığı kimseye söylemeyin tamam mı burada kalsın sonra da türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi hoca tudor detsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle