Köln formasında camii silüeti kullanıldı!

Alman ekibi Köln’ün 2020-2021 sezonunda giyeceği formanın üzerindeki şehir silüetinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Merkez Camisi de yer aldı.

Köln formasında camii silüeti kullanıldı!
Köln formasında camii silüeti kullanıldı!
GİRİŞ 10.08.2020 12:30 GÜNCELLEME 10.08.2020 21:22
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Kulübün internet sayfasında yer alan açıklamada, Köln takımının 2020-2021 sezonunda deplasmandaki maçlara geleneksel kırmızı formayla çıkacağı belirtildi.

 

 

Kırmızının çeşitli tonlarının bulunduğu bu formaya Köln’ün siluetinin de işlendiği ifade edilen açıklamada, siluette yalnızca Rhein Energie Stadı ve Köln Katedrali değil, Köln Camisi’nin de yer aldığına dikkat çekildi.

 

 

YORUMLAR 41
  • Korhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Cep telefonun ekran isigini yükeltin, yoksa göremezsiniz, kirmizi icinde kirmiz baski.
    Cevapla
  • futbolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel artık bir Köln forması satin almak şart oldu... Herkes alsın...desteklesin...
    Cevapla
  • Elhamdulillah 3 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğinizde yorum yapıyorsunuz bilmediğinizide Köln şehri yabancı dolu bir şehir 1 tane değil belki 200 yüz tane camii var burada şimdiye kadar çok Türk futbolcu bu takımda oynamış Kölnün sembol futbolcusu Lukas Podolski burada Türklerle beraber Türk Lokantaları işletiyor. Daum gibi Teknik Direktörler buradan gelme .........formaya Ditibin yani Halkın yardımıyla yapılan camii resmini koymuş ne olmuş bu dine saygı göstermektir .Ayriyeten her Cuma Namazındada Türkçe sonrada Almanca vaaz veriliyor ve her hafta yabancılar çoğalıyor (Müslümanlık fazlalaşıyor). Lütfen Boş Boş yorumlarınız kendinize kalsın .Camiye gitmeyen insanlar Din yorumuda hiç yapmasın.
    Cevapla
  • o. bingel 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar ben köln şehrinde yaşiyorum ve bu amblem köln şehrinin yeni amblemi köln camisi kölnünün bir simgesi haline geldigi için camimizide amblemin içine aldilar
    Cevapla
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya , yuani,stana göre iyidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle