Spartak Moskova başkanı çıldırdı! 'Takımı ligden çekeceğim'

Spartak Moskova'nın sahibi Leonid Fedun, 2-2 biten Sochi maçının ardından takımı ligden çekeceklerini açıkladı. Maçın hakemi açığa alındı.

Spartak Moskova başkanı çıldırdı! 'Takımı ligden çekeceğim'
Spartak Moskova başkanı çıldırdı! 'Takımı ligden çekeceğim'
GİRİŞ 10.08.2020 10:28 GÜNCELLEME 10.08.2020 11:51
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Rusya Premier Lig’in 1. haftasında oynanan ve 2-2 sona eren maçın ardından Rus futbolu karıştı. Spartak Moskova, 8’de Sobolev ve 10’da Larsson’un golleriyle 2-0 öne geçmiş ancak Sochi, 15’de Poloz ve 90’da Noboa’nın iki penaltı golüyle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

 

 

90. dakikada yenilen penaltı golü sonrası sezona 1 puanla başlayan başkent ekibinde, kulübün sahibi Leonid Fedun takımı ligden çekeceklerini açıkladı.

Maçın ardından Sochi lehine verilen penaltılardan ötürü hakem Vasily Kazartsev ve VAR hakemi Alexei Eskov, eleştirilerin odağındaki isimler oldu.

 

 

Spartak Moskova Başkanı Leonid Fedun maç sonrası hakem kararlarına isyan ederek, “Yarın takımı ligden çekeceğimiz açıklayacağım. Bırakalım biz olmadan oynasınlar. Ayarlanmış bu soytarılığın içinde yer almak ve para harcamak istemiyorum. Spartak’a ihtiyaçları yoksa, o zaman önemli değil” ifadelerini kullandı.

‘FUTBOLUMUZUN EN ÖNEMLİ TAKIMLARINDAN BİRİ’

Bu açıklama üzerine Rusya Premier Lig Başkanı Sergei Pryadkin, Rusya Haber Ajansı TASS’a konuştu. Pryadkin, “Leonid Fedun’un bu açıklamaları yoğun duygularla yaptığını düşünüyorum. Onu anlıyorum. Spartak Moskova olmadan Rusya Ligi olmaz. Futbolumuzun en önemli takımlarından biri. Tüm problemleri, yapıcı bir şekilde çözülecektir” dedi.

Hakem eleştirileriyle ilgili olarak Pryadkin, “Yeni sezonun ilk haftasından hakemleri tartışmak istemiyorum. Çalışma şekillerini yeniden düzenleriz. Ligimizin hakem uzmanları, bu konuda en iyi kararı verecek ekiptir.” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

HAKEMLER YALAN MAKİNESİNE GİRECEK!

Maçın hakemi Vasily Kazartsev ve VAR hakemi Alexei Eskov, maçtan sonra açığa alındı.

Rusya Hakem Komitesi’nden yapılan açıklamada, “Spartak Moskova - Sochi maçının orta hakemi Kazartsev, 2020 yılı boyunca maç alamayacaktır. Ayrıca, Kazartsev ve maçın VAR hakemi Eskov, yalan makinesine girecektir. Daha önce hakem Sergei Lapochkin de bu teste girmiştir. Sonuçlar, belli olur olmaz kamuoyuna açıklanacaktır” denildi.

YORUMLAR 20
  • Kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    Zamaninda Aziz yıldırım ve Ali kocta herhalde fenerbahce icinde söylemişlerdi.
    Cevapla
  • Görünen Köy 3 yıl önce Şikayet Et
    Kayseri-Trabzon maçında cüneyt çakırın kararları.top çizgiden iyice içerde.Var a bile gitmedi.Guilermenin eline değdi.Açık penaltı...vermedi.Kimsede hesap sormuyor.Rusyadaki gibi ara ara söylenmesi gerekiyor.Bundan 25 sene evvel benzer sözleri Kayseri belediye başkanı mehmet özhaseki söylemişti.Bayağı bir olay olmuştu.
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    O maçta Uğurcan topu sağ ayağının tabanıyla çıkardı başka görüntülerde görünüyor fotoğrafta görülen eldiven top orada hiç görünmüyor top sandığınız kalecinin eldiveni
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Insan gördüğü şeyin yalancisi olmaması lazım. Kaç tane TV prrograminda tartışıldı hiçbir yorumcu gol demedi hakemlerde demedi .bitek sen anladin
    Cevapla
  • Uzakta değildir! 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligte sadece kayseri trabzon maçı oynandıya! bir tek bu maçta hata yapıldı dimi?
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    özhaseki önce kendini bi düzeltsin hele hele
    Cevapla
  • ZEKİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Niçin Rusya büyük devlet işte size örnek....Başakşehir Trabzon maçında orta ve var hakeminin yaptığı hatanın inanın yarısı kadar bir hata değildi yapılan hata, herifinoğlu bileti kesti...Bizde ise tırmala Ahmet tırmala....Ondan sonra Türkiye'de futbol gelişmiyor...
    Cevapla
  • Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya büyük devletmis, adamlar komonizm kafasında, herşeyleri yalan dolan, mafya, devlet bile canı istedikçe banka hesaplarındaki paraları alıyor bana lazım sonra param olunca veririm diyor. Rusya'yı iyi bilen biri olarak söylüyorum . Bilmeden örnek vermeyin. Başka örnek verin eyvallah. İyisiyle kotusuyle çoğu konuda Türkiye diğer ülkelerden daha iyi. Yurt dışında bir süre yaşamış olarak tecrübeyle sabittir.
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    He he buyuk lig rusya mafya ayarlamış maçı hakemleri yalan Makinesi ne baglasan ne olacak sonuc degisecekmi
    Cevapla
  • slymn 3 yıl önce Şikayet Et
    Buna bakılırsa Trabzonspor çoktaaan bırakmalıydı ligi
    Cevapla
  • Görünen köy! 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz şike ve çirkefliği bırakın trabzon taraftarı küme düşmeye razıdır
    Cevapla
  • Karadeniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonspor kümeye düştüğü zaman bu ligde şike ve cirkeflikler bitecek
    Cevapla
  • Hava 3 yıl önce Şikayet Et
    Silah icat oldu mertlik bozulduysa bahis icat oldu spor bozuldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle