Flaş iddia! Ozan Kabak dünya devine

Alman gazetesi Bild'in iddiasına göre; Premier Lig şampiyonu Liverpool, milli oyuncu Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak istiyor.

Flaş iddia! Ozan Kabak dünya devine
Flaş iddia! Ozan Kabak dünya devine
GİRİŞ 26.07.2020 19:39 GÜNCELLEME 26.07.2020 19:39
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Premier Lig'de şampiyonluğa ulaşan Liverpool, transferde bir dönem Galatasaray'da forma giyen milli oyuncu Ozan Kabak'ı gündeme aldı.

Alman basınından Bild'in haberine göre; Liverpool 31 yaşındaki stoper oyuncusu Dejan Lovren'le yolları ayırmaya hazırlanıyor. Liverpool, Lovren yerine ise genç stoper Ozan Kabak'ı istiyor.

LOVREN'İN YERİNE GELECEK

Ozan Kabak'ın sözleşmesinde 45 milyon avroluk bir serbest kalma maddesi var ancak bu madde gelecek yaza kadar geçerli değil. Liverpool'un bu nedenle transferde pazarlık yapma şansı bulunuyor.

Finansal olarak zor günler geçiren Schalke'nin de Ozan'ı 35 milyon avro civarında bir teklif gelirse satmayı planladığı biliniyor. Ozan Kabak, Bundesliga'da biten sezonda 26 maça çıktı ve takımına 3 gol-1 asistlik katkı sağladı.

 

 

YORUMLAR 12
  • selocan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın şu adamı.. Top oynasın çocuk.. Hayatı transfer oldu.. Gelişsin. Direkt madrid e gitsin
    Cevapla
  • Yasar can 3 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sorun genç yetenekleri bedavaya elden çıkarıyoruz mustafa kapıyıda lyon aldı befavaya daha 17 yaşında kuluplerimizi artık iş adamları değil profosyonel işinin ehli yönetmeli gerekirse devletimiz bu konuda adım atıp kanun çıkarmalı..
    Cevapla
  • Cemil 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatının hatasını yapar yedek kalır futbol hayatı biter zamanında rüştüyü yemişti barça garanti oynayacağı takıma gitmeli
    Cevapla
  • Efeler 3 yıl önce Şikayet Et
    Bild.den Haber olsa ne olur olmasa ne olur. Cumhurbașkanımız hakkında taraflı Haberler veren. O. Kabak, a gelince ne yazıkkı o kadar kaliteli bir Futbolcu değil. Habere İnanasım gelmiyor, Liverpool, de oynayacak bir Futbolcu değil.
    Cevapla
  • Ahmed 3 yıl önce Şikayet Et
    Kumaşı harika bir çocuk. Orada daha büyük işler yapar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle