Flaş karar! CAS, men cezasını kaldırdı

Manchester City, UEFA'nın verdiği men cezasına karşı açtığı CAS davasını kazandı. İngiliz ekibi Devler Ligi'nde boy gösterebilecek.

Flaş karar! CAS, men cezasını kaldırdı
Flaş karar! CAS, men cezasını kaldırdı
GİRİŞ 13.07.2020 11:49 GÜNCELLEME 13.07.2020 12:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Manchester City, UEFA'ya karşı CAS davasını kazandı ve 2 yıllık Avrupa'dan men cezası kaldırıldı. 30  milyon euro olan para cezası ise 10 milyon euro'ya düşürüldü.

Böylece Manchester City, UEFA'nın verdiği cezanın kalkmasıyla birlikte önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

Manchester City'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz avukatları ve hukuk danışmanları, henüz CAS'ın verdiği gerekçeli kararı görmedi ancak 2 yıllık men kararının kaldırılmasını memnuniyetle karşılamıştır. Kulüp, bugünkü kararın eldeki kanıtlar yönünde verilmesinden memnundur. Kulübümüz, mevcut avukatlara ve hukuk danışmanlarına teşekkürlerini sunar."

NEDEN CEZA ALMIŞTI?

Manchester City, 2012-2016 yılları arasında Finansal Fair Play kurallarına uymadığı, belgeleri farklı gösterdiği ve kulübe çeşitli yollarla para verildiğine dair olarak 2 yıl men cezası almıştı. Ayrıca, 30 milyon euro da para cezası kesilmişti.

 

 

YORUMLAR 10
  • adalet icin 6 yıl önce Şikayet Et
    Insallah teseye itiraz ettikleri icin 2 yil men cezasi verirler Allahim buyuk
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Konu manchester city olunca tabiki sonuç böyle olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle