Max Kruse paylaştı! Yeni adresi...

Fenerbahçe'den ayrılan Max Kruse, Bundesliga 2 ekiplerinden Stuttgart’ın tesislerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

GİRİŞ 25.06.2020 17:28 GÜNCELLEME 25.06.2020 17:37
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile tek taraflı olarak sözleşmesini fesheden Max Kruse’nin gelecek sezon futbol hayatını nerede sürdüreceği şekillenmeye başladı. 

 

 

Türkiye’den ayrıldıktan sonra ülkesi Almanya’ya dönen tecrübeli futbolcu, Bundesliga 2 ekiplerinden Stuttgart’ın tesislerinden bir paylaşım yaptı.

Kruse’nin kırmızı-beyazlı ekibin tesislerinden yaptığı paylaşım, gelecek sezon Stuttgart forması giyeceği şeklinde yorumlandı.

 

 

YORUMLAR 6
  • murat91 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlari Turkiyeye geldiginde kutlamalar duzenleyin 2 Turkce kelime biliyor diye baş taci yapin, kontrat var diye yan gelip yatsinlar ne guzel.
    Cevapla
  • Gökhan DEMİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama İstiklâl Marşını okuyor adam.:))
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Insallah statta görüsmek üzere Kruse :)
    Cevapla
  • Alper TS 3 yıl önce Şikayet Et
    3 sınıf takımların oyuncusu
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta oynayamaz bak gör. Almanya’da yaşamakta ne alakası var ayrıca bunun ? Orda yaşamayanlar Bundesliga’yı ve oynanan futbolu bilmiyor mu ? Bu Kruse bu haliyle ilk onbiri bırak yedek kulübesinde bile oturtmazlar Bundesliga’da. Bayern hariç her takımda oynayabilirmiş. Dortmund’da da oynar mı ?
    Cevapla
  • Turgut Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayır değil, ben almanyada yaşıyorum ve biliyorum. Almanyada bayern münih hariç her takımda ilk onbirde oynayabilir. Yurtdışından gelen futbolcuların birçoğu türkiyede başarılı olamıyor sonra paranı alamazsan buda doğal olarak iş kaliteni düşürür. Sonra stuttgart geçen sene ikinci lige düştü ve tekrar birinci lige çıkmayı başardı. Bilde yorum yap !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle