Rybus İstanbul'a geliyor! Menajeri açıkladı

Polonyalı sol bek Maciej Rybus'un menajeri Türkiye'den bir İstanbul takımıyla anlaştıklarını ve 10 gün içinde sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

Rybus İstanbul'a geliyor! Menajeri açıkladı
Rybus İstanbul'a geliyor! Menajeri açıkladı
GİRİŞ 10.06.2020 21:49 GÜNCELLEME 10.06.2020 21:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren Maciej Rybus'un menajeri Türkiye'den bir İstanbul takımıyla anlaştıklarını açıkladı. 

Sol bek Rybus'un menajeri Mariusz Piekarski Lokomotiv Moskova'nın yeni sözleşme konusunda kendilerin gelmediği ve Türkiye'den bir İstanbul takımının şartlarını kabul ettiklerini söylerken, 10 gün içinde ön anlaşma imzalamaları gerektiğini ifade etti. 

"10 GÜN İÇİNDE TÜRK KULÜBÜYLE ÖN ANLAŞMA İMZALAMAMIZ GEREKİYOR"

"Lokomotiv Moskova sözleşme uzatma konusunda benimle veya Rybus ile temasa geçmedi. Ancak bir İstanbul takımıyla tüm şartları zaten kabul ettik ve Türk kulübüyle 10 gün içinde ön anlaşma imzalamamız gerekiyor."

Rybus kimdir?

Rybus, 30 yaşında ve sol bek mevkinde görev yapıyor. Polonyalı futbolcu kariyerinde daha önce Legia Varşova, Terek, Lyon takımlarında forma giyerken, 2017 yılında Lyon'dan Lokomotiv Moskova'ya transfer oldu. Bu sezon sonunda Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sona eren Rybus, 2019/20 sezonunda ligde oynadığı 14 maçta 4 asist yaparken, Şampiyonlar Ligi ve kupa dahil olmak üzere tüm kulvarlarda 21 maçta görev yaptı. (4 asist)

KAYNAK: FUTBOLARENA
YORUMLAR 4
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul kulüpleri Boş beleş oyunculara çuvalla para veriyor sonra vay efendim borcumuz yok hükümet yardım etsin diye ağlıyorlar
    Cevapla
  • Rybus 3 yıl önce Şikayet Et
    bende yeni bir metrobusmu geliyor diye merak edipte baktim
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    GsGALATASARAY
    Cevapla
  • Yücel 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ihtimal başakşehir . Clichynin sözleşmesi bitiyor diye biliyorum . Ortalama bir oyuncu rybus. Katki verecektir.
    Cevapla