Melo'dan itiraflar! 'Suratına yumruğu geçirdim'

Galatasaray tarihine geçen yabancı oyunculardan biri olan, Felipe Melo, Instagram'da kariyeriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Melo'dan itiraflar! 'Suratına yumruğu geçirdim'
Melo'dan itiraflar! 'Suratına yumruğu geçirdim'
GİRİŞ 13.05.2020 22:37 GÜNCELLEME 13.05.2020 22:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray tarihine geçen yabancı oyunculardan biri olan, taraftarın çok sevdiği isimlerden Felipe Melo, Instagram'da bir canlı yayına katıldı.

 

 

"YÜZDE 50 İNDİRİMLE GİTTİM"

Inter çocukluktan beri benim rüyamdı. Galatasaray'da tarih yazdım ve orada kalmak benim için kolayı seçmek olurdu. Taraftarlar için bir idoldüm. 3 yıllık sözleşme imzalayabilecek durumdaydım. Ancak ben yüzde 50 indirim yaptım ve Inter'e gittim. Kalbimi dinledim.

 

 

TRANSFER OLACAK MI?

Şu anda Palmeiras'tan ayrılacağımı düşünmek kolay değil, 1 yıl daha sözleşmem var. Fiziksel olarak iyi durumdayım ve oynamak istiyorum. Futbolu bıraktığımda, en az birkaç yıl Miami'de yaşamak istiyorum.

"SURATINA YUMRUĞU GEÇİRDİM"

Cagliari ile bir maçımız vardı, Diego Lopez, Gilardino'nun suratına tükürmüş ve bana, yeni doğan kızıma hakaretler savurmuştu. Bana, 'seni dışarıda bekleyeceğim' dedi. Maçı son dakikada kazandık, tünelde onu gördüm. Hiçbir kelime etmedim, suratına yumruğu geçirdim.

"CHIELLINI'YE KAFA ATTIM"

Chiellini'nin benimle problemi var çünkü Siena maçı vardı, ona kafa attım. Ondan sonra da hiç konuşmadım ve o kitap yazmış. Söylenmesi gerekeni söyledim. Juventus'ta binlerce şey yaşandı, kitap yazılacak olsa, ben daha önemli şeyler yazabilirdim.

"KİTABINI SATTIRMAYA ÇALIŞIYOR"

Chiellini benden özür dilemedi ama olsun. Söylediklerinin sorumluluğunu alıyorsa problem yok. Kitabını sattırabilmek için sansasyon yarattı sadece. Javier Zanetti örneğini takip etmeliydi. Inter'in başkan yardımcısı oldu ve yazdığı kitapta Juventus'tan hiç bahsetmedi. Ayrıca insanlar ölüyorken, kitap çıkarmak çok da doğru değil.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 10
  • Deli 3 yıl önce Şikayet Et
    şurdaki bazı yorumlara bakıyorum da melo zamanında birilerinin canını iyi yakmış
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    İtalya'da yılın en kötü transferi seçilen adam İtalya'nın en büyük kulüplerinden Juventus'un efsane defansına "ama biz sizi yendik" diyor. Hak ettiğin kırmızı kartlar ve cezalar verilseydi Türkiye'de 3 maç üst üste oynayamazdın.
    Cevapla
  • Serhann 3 yıl önce Şikayet Et
    Birisi Gs de idolluk sana mi kalmis diye hatirlatsin..
    Cevapla
  • sarikanarya 3 yıl önce Şikayet Et
    gsliler hala bu adamı seviyorsa diyecek bi şey yok
    Cevapla
  • melon delon 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en iyi köpek taklidi yapan köpeği
    Cevapla
  • Cimbom 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu insan taklidi yapan biri mi söylüyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle