Prens Selman'a soğuk duş!

Newcastle United'ın Prens Selman'a satışı veto yiyebilir. Suudiler ve korsan yayıncılar arasında bağlantı olduğu belirtilen belgeler, lig yönetimine iletildi.

Prens Selman'a soğuk duş!
Prens Selman'a soğuk duş!
GİRİŞ 13.05.2020 15:19 GÜNCELLEME 13.05.2020 17:39
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Hükümeti ile korsan yayıncılar arasında bağlantı olduğu iddia edilen belgeler lig yönetimine iletildi. Yaşanan bu olay sonrası belgeleri incelemeye başlayan lig yönetimi, Newcastle’ın satışını erteledi. Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu ile Newcastle United sahipleri 300 milyon sterlinlik bir fiyat karşılığında bu satış için daha önce anlaşmaya varmıştı.

 

 

BİR HAYLİ RAHATSIZ

Haberde Prens Selman’ın yaşanan gecikme nedeniyle rahatsız olduğu belirtildi. Taraflara yakın kaynakların bu gecikmenin ne kadar süreceği konusunda lig yönetiminden hiçbir şekilde cevap alamadığı da kaydedildi. Bir kaynak ise “Onlar satışın gerçekleşeceğinden eminler. Bunun zamanı konusunda belirsizlik var. Ligin avukatları ortaya çıkan belgeleri değerlendiriyor” diye konuştu. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 26
  • HAYYUL KAYYUM ALLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    tam at hırsızı bu
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadaki en büyük zındıklardan biri bu firavun.Allah bunu tez zamanda bu dünyadan kendi yanına alsın bir vesile ile inşallah.
    Cevapla
  • takavit 3 yıl önce Şikayet Et
    bu dunyayi batirdi birak ote taraf bari duzgun kalsin bunlar orayida batirirlar olmus yahudilerle birlik olup
    Cevapla
  • hakan demirci 3 yıl önce Şikayet Et
    bu at hirsizina kalmissa kutsal beldeler vay halimize
    Cevapla
  • yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    at hirsizi yetim öksüz müslümanlarin malini gasp edip kafire zevki sefan icin talan ediyorsun ..senin sonunda gelecek iblisin usagi kefere
    Cevapla
  • Cüneyt Yarkın 2 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah tez vakitte Kutsal beldelerin idaresi elinizden alınır. Bu beldeler huzur ve emniyet beldeleri. Buraların idaresi ve muhafazası sizin gibi eli kanlı diktatörlere düşmemeli. Kendi halkını zerrece düşünseydiniz bunca zaman kendi ülkenize petrol dışında bir yatırım yapardınız. Sanayi yok. Ticaret desen petro-dolarlar sayesinde yurt dışından ithalata dayalı. Biraz da hac/umre sayesinde elde edilen gelirler. Petrolden kazanılan paralar yurt dışına aktarılıyor. Halka sadece artıklar kalıyor. İsraf ve gösteriş had safhada....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle