Kylian Mbappe'ye haftalık 600 bin Sterlin!

Paris Saint-Germain, Fransız futbolcu Kylian Mbappe'ye haftalık 600 bin Sterlin kazanacağı yeni bir sözleşme imzalatmaya hazırlanıyor.

Kylian Mbappe'ye haftalık 600 bin Sterlin!
Kylian Mbappe'ye haftalık 600 bin Sterlin!
GİRİŞ 04.05.2020 12:51 GÜNCELLEME 04.05.2020 12:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain, 21 yaşındaki yıldızı Mbappe'nin sözleşmesini uzatmayı planlıyor. Özellikle Real Madrid ve Liverpool'un başarılı oyuncuya olan ilgisini kırmak isteyen PSG yetkilileri, Kylian Mbappe'ye haftalık 600 bin Sterlin kazanabileceği bir mukavele önerecek.

 

 

İngiliz medyasında çıkan haberlere göre korona virüs nedeniyle ara verilen spor organizasyonlarından dolayı birçok kulübün ekonomik olarak etkilendiği bu dönemde Paris Saint-Germain'in Katarlı sahipleri, bu sözleşmenin gereklerini yerine getirecek maddi güce sahip olduğunu düşünüyor.

Mbappe, söz konusu rakamlar üzerinden kulübüyle yeni sözleşme imzaladığı takdirde Messi, Ronaldo ve Neymar'ın ardından dünyanın en çok kazanan dördüncü futbolcusu olacak.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • martli 3 yıl önce Şikayet Et
    tas atipta yorulmadiya. petrolden gelen Allah vergisi para. insaallah dunyanin petrole ihtiyaci bitecek bunlar da deve cobanligina geri dönecekler. Allah bunlara 100 yil dan fazla dunyaya hükmetme sansi verdi ama bunlar ingilizin fransızın kulu olmayi tercih ettiler..
    Cevapla
  • Mehmet Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu arapların yatacak yeri yok.
    Cevapla