Fransa'da ligler iptal edildi!

Fransa Başbakanı Edouard Philippe, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülkede futbol sezonunun devam etmeyeceğini açıkladı.

Fransa'da ligler iptal edildi!
Fransa'da ligler iptal edildi!
GİRİŞ 28.04.2020 16:53 GÜNCELLEME 28.04.2020 18:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fransa Başbakanı Edouard Philippe, parlamentoda yaptığı açıklamada salgına ilişkin alınan yeni tedbirleri duyurdu.

Büyük spor organizasyonlarının eylül ayına kadar yasaklandığını belirten Philippe, "2019-2020 sezonu futbol dahil tüm spor müsabakaları yapılamayacak." ifadesini kullandı. 

Fransız basınında yer alan haberlerde ise Philippe'in açıklaması sonrası Ligue 1 ve Ligue 2'de sezonun iptal edildiği belirtildi.

Fransa Başbakanı Philippe, liglerin nasıl sonlandırılacağına ilişkin bilgi vermezken, Fransa Futbol Federasyonu ve Fransa Profesyonel Futbol Ligi'nin (LFP) bu konudaki kararlarını açıklaması bekleniyor.

UEFA, liglerin ağustos ayına kadar bitirilmesini talep etmiş ancak geçerli sebepler olması halinde sezonun ülke federasyonları tarafından sonlandırılabileceğini belirtmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Osman N 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim size zorlamı yaptırıyorlar yorumu hayat devam ediyor ve edecek duygu sömürüsü yapacağına futbol yorumu yap Trabzon bu ligin lideridir ve sezon sonunda da oy le olacak masa başı oyunlar kulislerde kurtaramayacak verin kurtulun şampiyonluğu bu kadar kolay ağlamayın Trabzon Spor mu istedi bu durumu
    Cevapla
  • Pehlivan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama ülkemizde " illa oynanacak illa oynanacak " neden bu israr? Daha düne kadar insan sagligi her seyden önemli " diyen Istanbul medyasi şimdi bu israr niye, bir Istanbul takimi lider olmadigi icin mi? Avrupa'da ligler yavas yavas böyle sekillenirken biz hâlâ israr!
    Cevapla
  • İbrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Al şampiyonluk sizin olsun trabzonun olsun. Alın bir yerlerinize iliştirin ne çok meraklısı varmış bu trabzonun. İnsanlar canın derdine düşmüş ocaklara ateş düşüyor. Çocuklar yetim, öksüz kalıyor ve sonu ne olacak belli değil bu trabzonlular düşmüş şampiyonluk derdine. Alın sizin olsun. Bir günde sizin ocağınıza ateş düşeceğini unutmayın sizin çocuklarınızın yetim, öksüz kalacağını unutmayın.
    Cevapla
  • dr siyah beyazzz 3 yıl önce Şikayet Et
    o istanbul medyası değildir gs lobisidir yeğennn
    Cevapla