Parti fotoğrafları kulübünü dehşete düşürdü

İtalyan oyuncu Moise Kean, sosyal medyaya düşen parti fotoğraflarıyla kulübü Everton'ı çileden çıkarmayı başardı.

Parti fotoğrafları kulübünü dehşete düşürdü
Parti fotoğrafları kulübünü dehşete düşürdü
GİRİŞ 26.04.2020 11:04 GÜNCELLEME 26.04.2020 11:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Moise Kean ve arkadaşlarının yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hükümet tarafından belirlenen sosyal mesafe düzenlemelerine uymadığını gösteren videoların Daily Star tarafından ortaya çıkarılması, İtalyan oyuncunun kulübü Everton'ın tepkisini çekti.

 

 

Kean'in kendi evinde çekilen videolar nedeniyle bir açıklama yayınlayan Everton "Bir A Takım oyuncumuzun bu dönemdeki krize rağmen hükümetin belirlediği kararlara uymadığını görmemiz kulüp olarak bizi dehşete düşürdü. Oyuncumuzun bu kabul edilemez davranışından dolayı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz. Everton Kulübü, bütün oyuncular ve teknik ekibe çeşitli iletişim yollarıyla ulaşarak hükümetin belirlediği düzenlemelere uymanın ne kadar önemli olduğunu vurgulamıştır. Ulusal Sağlık Servisi'ndeki insanlara ve onların fedakarlıklarına büyük saygı duyuyoruz. Bu saygıyı onlara göstermenin en iyi yolu onları korumak için her şeyi yapmaktır" ifadelerini kullandı.

Geleceğin en büyük yıldızları arasında gösterilen Moise Kean, geçtiğimiz yaz 32 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Juventus'tan Everton'a transfer olmuştu.

2019-20 sezonunda Everton formasıyla 26 maça çıkan Moise Kean, sadece 1 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek beklentilerin altında kaldı.

 

 

YORUMLAR 2
  • murat91 3 yıl önce Şikayet Et
    yine bir balotelli vakasi daha, adamlar tam yildiz kesfettik diyorlar ellerinde patliyor. Tabi bizde de bunlardan yok degil emre mor messi denildi tam tersi cikti, sonrada diyor siz beni abarttiniz.
    Cevapla
  • Yücel 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum . En az onun kadar yetenekli yalnız çok genç olduğu için para çok rahat bunları bozuyor . Yoksa moise yeni drogba adayıdır .
    Cevapla