Hagi: Para verin devlerle mücadele edeyim

Gheorghe Hagi, koronavirüsün spor ekonomisine büyük zarar verdiğini ve devlet desteği gerektiğini dile getirdi.

Hagi: Para verin devlerle mücadele edeyim
Hagi: Para verin devlerle mücadele edeyim
GİRİŞ 24.04.2020 19:50 GÜNCELLEME 24.04.2020 19:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Romanya 1. Lig takımlarından Viitorul Constanta'nın sahibi ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, devletin kulüplere yardım etmesi gerektiğini söyledi.

İşte Gheorghe Hagi'nin isyanı:

"Spor ve kültür faaliyetlerine destek olmak gerekiyor. Romanya için milyonlarca dolar gelir yaratıyoruz. Devletin, spora ve geleceği olan sporculara yardım etmesi gerekiyor. Yani, bunun yasalaşması lazım. Almanlar, İngilizler ve Amerikalılar kulüplerine yardım ediyor. Fakat, bizim ülkemiz yardım etmiyor."

"VERİN BANA PARA, BAKIN NASIL MÜCADELE EDİYORUM"

"Koronavirüs bittikten sonra, 'Kulüplerimiz neden iyi değil, neden Avrupa'da yarışamıyor?' derler. Verin bana 15-20 milyon euro bütçe, görün Avrupa'nın devleriyle nasıl mücadele ediyorum. Olay çok basit. Eğer yatırım yaparsan karşılığını alırsın. Doğu Avrupa ülkelerinin problemi bu. Elimizdeki bütçelere bakın.

Eğer, elimizdeki yeterli bütçe olursa, her takımla mücadele ederiz. Rekabet etmek zor değil. Ancak, elimizdeki bu paralarla rekabet etmek mucize olur."

YORUMLAR 5
  • Ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    Gel Türkiye’ye o zaman basının üstünde tutarlar seni istediğin futbolcuyu da alırlar ne dileniyorsun Allah’ın Romanya’sından
    Cevapla
  • Seçkin 3 yıl önce Şikayet Et
    hagi futbolcu başına 15 20 milyon euro demiştir
    Cevapla
  • 007 3 yıl önce Şikayet Et
    Hagi boş yapma
    Cevapla
  • murat91 3 yıl önce Şikayet Et
    15, 20 bu kadarlami bizim takimlar her sene harciyor bunu, yav gel turkiyede goster bakalim marifetini, bilmedigin yerde degil ya. Yani boş konuşuyor.
    Cevapla
  • Erk 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun
    Cevapla