Emre Mor: İnsanlar beni çok abarttı

Olympiakos forması giyen Emre Mor, "İnsanların beni o kadar abartmasını istemedim, çünkü kendi standartlarım ve hedeflerim vardı." dedi.

Emre Mor: İnsanlar beni çok abarttı
Emre Mor: İnsanlar beni çok abarttı
GİRİŞ 22.04.2020 18:24 GÜNCELLEME 22.04.2020 18:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan Olympiakos'a giden Emre Mor, kariyeri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte Emre Mor'un açıklamaları;

Ben gettodan çıkan bir çocuğum ve Almanya'ya gittiğimde, Dortmund'da bir anda sokaklarda dolaşan bir çocuk oldum, normal olamazdım. Zorlu günlerdi. En başta herkesin beni tanıması güzeldi, gururlandırıyordu ancak sonunda artık özgür olmadığımı hissettim.

İNSANLARIN ABARTMASINI İSTEMİYORUM

İnsanlar beni çok abarttı, benim hata yapmayacak bir oyuncu olduğumu düşündüler. Bana 'Yeni Messi' dediler ve ben, 'Hayır, ben yeni Messi değilim, ben sadece Emre Mor'um' diye cevap verdim o dönemde. İnsanların beni o kadar abartmasını istemedim, çünkü kendi standartlarım ve hedeflerim vardı, insanların beni Messi diye çağırmasını istemiyorum.

KÖTÜ TARAFIMI ÖNE ÇIKARDILAR

Danimarka'dan, küçük sevimli Danimarka'mdan ayrılmak kolay olmadı. Danimarka'daki antrenörler hep daha eğitici yaklaşıyordu, Celta Vigo'dakiler ise çok sertti. İdmana geç kalmak gibi 'gençlik hataları' yaptığımda, benim kötü tarafımı öne çıkardılar.

Celta Vigo'da benim hatalarım oldu, daha akıllı olmalıydım. Hatalar yaptım. Bazı zamanlarda, kontrol edemediğim bir öfke problemim var, bunu kabul ediyorum. Bunu düzeltmek için çalışıyoruz ve kendimi de geliştirdim. Ancak bazen, sırf daha önce hatalar yaptığım için yanlış anlaşıldığımı hissediyorum.

Hep bir şeyleri konuşabilirsin ancak benim ilk istediğim şey, geri dönmek. Şu anda en iyi şekilde geri dönmek istiyorum, sonra ne olacağına bakacağım. Yaz aylarında Olympiakos'ta mı olacağım, Celta Vigo'ya mı döneceğim, bilmiyorum şu anda. Herkes için garip bir yıl oldu.

Kimseyle bir görüşme yapmadım şu anda. Korona sonrasında her şey donduruldu. O yüzden yarın ne olacak, bilmiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve sezon tekrar başladığında, umarım en iyi formumda olurum.

YORUMLAR 10
  • kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni o fatih terim abartti kimse degil kocum
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizim basın öyledir emre pireyi deve yaparlar. Helede istanbulun 3 büyütülmüş takımından birindeysen 1 liraysan 1milyona dünya devleri takip ediyor peşindeler derler
    Cevapla
  • Servet 3 yıl önce Şikayet Et
    Boş bir cuval gibisin
    Cevapla
  • Erdem. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir de kötüydüm deyin. Senin futbolcu olmadığını zaten biliyorduk. Terim bile kurtaramadı seni
    Cevapla
  • 'vvvvvvv 3 yıl önce Şikayet Et
    Kumaş beli terzi kötüydü yani fatih terim o adam yıldız cıkaramaz yıldız gelir ve kayar gider
    Cevapla
  • Diyarlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet kendisini fazla abartınca gaza geldi kendisini bir sanıp çürüttü. En son geldiği zaman zaten kumaş çürümüştü Fatih Terim belki tamir ederin dedi ama yama tutmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle