'Merih Demiral Premier Lig için çok uygun!'

Rumen teknik adam Mircea Lucescu, futbol sezonu ve Merih Demiral hakkında İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.

'Merih Demiral Premier Lig için çok uygun!'
'Merih Demiral Premier Lig için çok uygun!'
GİRİŞ 20.04.2020 18:12 GÜNCELLEME 20.04.2020 18:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mircea Lucescu, İtalyan basınına konuştu. Rumen teknik adam liglerin ne zaman başlayacağı konusuyla birlikte Juventus forması giyen Merih Demiral'ın performansı ve geleceği hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

 

 

"SEYİRCİSİZ OLARAK BAŞLAMASINDAN YANAYIM"

"Liglerin bu aşamadan sonra seyircisiz oynanmasından yanayım. İnsanlar haklı olarak güven ortamı istiyor ve yetkililer de bunu sağlamak için çalışıyor. Umarım hayat bir an önce normalleşir ve futbol yeniden başlar."

 

 

Futbol şovunun devam etmesini isteyen ve Şampiyonlar Ligi finalinin Ağustos ayında oynanmasından yana olduğunu belirten Mircea Lucescu, "Bir seyirci olarak futbol şovunun devam etmesinden yanayım. Şampiyonlar Ligi finali Ağustos ayında oynanmalı." dedi. 

"MERİH DEMİRAL PREMIER LİGE ÇOK UYGUN"

"Merih Demiral çok iyi bir oyuncu. Sakatlanması üzücü ama hala çok genç. Merih Demiral'ın mükemmel bir potansiyeli var. Umarım eskisinden daha güçlü döner. Nereye giderse gitsin başarılı oldu. Hem Türkiye'de, hem Juventus'ta forma giydiği dönemde. Chiellini'nin varisi olacak. Juventus'un planlarını bilmiyorum. Eğer paraya ihtiyaçları olursa Merih Demiral için gelen teklifleri değerlendireceklerdir ama şu aşamada zannetmiyorum. Premier Lig'de çok iyi bir iş çıkaracağını tahmin ediyorum, karakteristik özelliklerine çok uygun."

YORUMLAR 2
  • Analist 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence hiç uygun değil . Merihin Türk olduğunu bilmesek bir iki maçını izlesek bu adam italyan bir stoper deriz . Hava toplarında etkili rakibi ısıran sert oynayan çok iyi bir son müdahale oyuncusu . Premier lig için topla oynamasını geliştirmesi lazım . Orada oyun defanstan başlıyor. Italyada biraz biraz conte başlattı bu olayı interde ama genelde ilk toplar şişirilir ya da pas olsa dahi defans oyuncusu haddini bilerek paslasir riske girmez .
    Cevapla
  • malik 3 yıl önce Şikayet Et
    sen izlememişssin attığı pasları başlattığı atakları :D
    Cevapla