Aykut Kocaman'a yurt dışından sürpriz teklif

Teknik direktör Aykut Kocaman için Belçika'dan Royal Antwerp'in devreye girdiği öne sürüldü.

Aykut Kocaman'a yurt dışından sürpriz teklif
Aykut Kocaman'a yurt dışından sürpriz teklif
GİRİŞ 15.04.2020 09:47 GÜNCELLEME 15.04.2020 09:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir dönem Fenerbahçe ve Konyaspor'u çalıştıran Aykut Kocaman için flaş bir iddia gündeme geldi. Fenerbahçe ile şampiyonluklar yaşayan ve sarı lacivertlilerin başında olduğu süre zarfında UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final gören Kocaman, daha sonra Konyaspor'u Avrupa arenasına taşımayı başarmıştı.

Son olarak eski kulübü Konyaspor'u çalıştıran ancak Anadolu temsilcisinin yaşadığı mali sorunlar nedeniyle transfer konusunda sorunlar yaşayan Kocaman, alınan kötü sonuçlar sonrasında ayrılığı tercih etmiş, Konyasporlu taraftarlar tarafından alkışlarla uğurlanmıştı.

İBRE KOCAMAN'A DÖNDÜ

Belçika basınında yer alan bilgilere göre yeni bir teknik direktör arayışında olan Royal Antwerp, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Marc Wilmots ile ilgileniyordu.

Wilmots'un bu teklifi sarı lacivertliler için reddettiği belirtilirken, bir başka iddia daha ortaya atıldı. Buna göre Belçikalı teknik direktörün ardından ibre, Aykut Kocaman'a döndü.

Şu anda herhangi bir takımı çalıştırmayan Kocaman'ın bu teklife henüz yanıt vermediği aktarıldı.

YORUMLAR 3
  • Ferdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık Türk teknik adamlarda yurt dışına açılsınlar
    Cevapla
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ancak Turkiyede calisabilir. Okuma yazmasi ancak var iste, Turkcesini anlamak o kadar kolay degil, hele birde heyecanlanip hizli konusunca vede yuzunun mimikleri o konusma hizinda hareket edince, insan odaklanamiyor sözlerine ve bu adamin ne dedigini anlamak imkansiz hale geliyor.
    Cevapla
  • Metin güneş 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizi kınıyorum ve Fenerbahçe efsanesi olan değere bu yaptığınız saygısızlık
    Cevapla