'Artık transfer ücretleri düşecek!'

Bayern Münih'in eski başkanı Uli Hoeness, koronavirüs salgınının futbolda getireceği değişikliklerden bahsetti ve transfer ücretlerinin düşeceğini iddia etti.

'Artık transfer ücretleri düşecek!'
'Artık transfer ücretleri düşecek!'
GİRİŞ 28.03.2020 16:33 GÜNCELLEME 28.03.2020 16:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya koronavirüs salgınıyla mücadele ederken futbol dünyası da virüsten etkilendi.

 

 

Avrupa'da ve dünyada birçok spor organizasyonu ertelendi, liglere ara verildi. Bayern Münih'in eski başkanı Uli Hoeness, koronavirüsün gelecekte futbola etkisiyle ilgili konuştu.

Kicker'a konuşan Hoeness, salgının futbol ekonomisini etkileyeceğini belirterek, ''Bu durum futbolun bazı noktalarda değişmesi için bir fırsat sunuyor'' dedi.

 

 

Gelecekte transfere ödenen ücretlerin düşeceğini söyleyen Hoeness, ''Ne olacağını bilemeyiz ancak yakın gelecekte 100 milyon euro'luk bir transfer hayal edemiyorum. Transfer ücretleri düşecek ve şimdiki konumuna gelmesi birkaç yılı bulacak. Çünkü tüm ülkeler bundan etkileniyor. Muhtemelen yeni bir futbol dünyası ortaya çıkacak'' diye konuştu.

Hayatı boyunca Bayern Münih'te futbolcu, menajer ve başkan olarak görev yapan 68 yaşındaki Hoeness, son seçimde adaylığını koymamış ve Bavyera ekibinin yeni başkanı Herbert Hainer seçilmişti.

YORUMLAR 3
  • martli 4 yıl önce Şikayet Et
    asgari ücretle futbol oynasınlar.. zaten oynayanlardan baska kimseye faydası yok.
    Cevapla
  • byx68 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten bu futbola harcanan paralar dünyadaki en büyük israfti. bir futbolcu senede EN DÜŞÜGÜ 1 milyon euro kazaniyor, hangi isci hayati boyunca bu parayi kazanabilir?
    Cevapla
  • Uğur 4 yıl önce Şikayet Et
    Dayı bizde bunu düşünüyoduk nasıl olacak diye!
    Cevapla