Ronaldo yine gönülleri fethetti!

Juventus'un yıldızı Cristiano Ronaldo'nın ülkesi Portekiz'de sahibi olduğu lüks oteller zincirini, koronavirüs hastalarının ücretsiz faydalanması için hastaneye dönüştüreceği ifade edildi.

Ronaldo yine gönülleri fethetti!
Ronaldo yine gönülleri fethetti!
GİRİŞ 15.03.2020 14:08 GÜNCELLEME 15.03.2020 14:11
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Juventus'un ve Portekiz Milli Takımı'nın dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'dan anlamlı bir hareket geldi. İspanyol Marca gazetesinde yer alan habere göre; CR7 ülkesinde sahip olduğu lüks oteller zincirini, koronavirüs hastaları için hastaneye dönüştürme kararı aldı.

Haberde Ronaldo'nun lüks otelleri devletin hizmetine açmaya karar verdiği ve koronavirüs tedavilerinin bu hastanelerde ücretsiz yapılacağı bilgisi aktarıldı.



DOKTORLARIN MAAŞINI CEBİNDEN VERECEK

Tamamen ücretsiz şekilde hastaların tedavi edileceği belirtilen otellerde ayrıca yıldız ismin bu uğurda hastanede çalışacak tüm doktor ve personele de maaşlarını kendi cebinden vereceği kaydedildi.



Cristiano Ronaldo İtalya Serie A ve Şampiyonlar Ligi'ne ara verilmesi sebebiyle Portekiz'in Madeira adasında izole bir şekilde yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti.

 

 

YORUMLAR 133
  • miasfir 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam. İnsan olmak başka birşey.
    Cevapla
  • SEDAT KALFA 4 yıl önce Şikayet Et
    adamsın RONALDO inşaallah hidayet nasip olur sana
    Cevapla
  • gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bizimkilerde evdekal evdekal.adamlık boyle oluyor
    Cevapla
  • mücahit 4 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo adamdır. Filistine de çok yardımları olmuştu.
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Birazcık araştırma ile bu haberin doğru olmadığını öğrenebilirsiniz. Kendisine karşı herhangi bir garezim yok elbette olmaz da. Sadece belirtmek isterim ki bu haber yanlış bir haber.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle