Eljif Elmas'tan Seria A'da siftah! Napoli deplasmanda kazandı

İtalya 1. Ligi Serie A'da Napoli deplasmanda Sampdoria'yı 4-2 mağlup etti. Napoli, 22. haftanın kapanış maçında Eljif Elmas'ın da 1 gol attığı mücadeleden galip ayrılan taraf oldu.

Eljif Elmas'tan Seria A'da siftah! Napoli deplasmanda kazandı
Eljif Elmas'tan Seria A'da siftah! Napoli deplasmanda kazandı
GİRİŞ 04.02.2020 01:21 GÜNCELLEME 04.02.2020 01:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Maça hızlı başlayan konuk ekip henüz üçüncü dakikada öne geçti. Zielinski'nin soldan ortasına penaltı noktası yakınlarından iyi bir kafa vuruşu yapan Milik takımını öne geçiren golü kaydetti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Golün ardından hız kesmeyen Napoli, 16. dakikada eski Fenerbahçeli Eljif Elmas ile farkı ikiye çıkardı. Atak yönüne göre sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda ön direkteki Di Lorenzo'dan seken topu arka direkte tamamlayan Eljif Elmas skoru 2-0'a taşıdı.

Arka arkaya yediği gollerin şokunu atlatan Sampdoria çabuk toparlandı. 23. dakikada Ekdal'ın uzun pasında ceza sahası çizgisi üzerinden topun gelişine harika bir vole çıkaran Quagliarella, attığı muhteşem golle takımını yeniden umutlandırdı.

Eşitlik golü için baskısını artıran ev sahibi ekip, Quagliarella'nın yerde kalmasıyla 73. dakikada penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Manolo Gabbiadini düzgün bir vuruşla skora dengeyi getirirken penaltı pozisyonunda sakatlanan Quagliarella oyuna devam edemedi ve yerini Bonazzoli'ye bıraktı.

83. dakikada golü bulan taraf yine Napoli oldu. Sol kanattan gelişen hücumda Rui'nin pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Insigne kaleyi yokladı fakat top savunmadan döndü. Seken topa sol ayağıyla sert vuran yeni transfer Demme, takımını bir kez daha öne geçirdi.

Maçın skorunu belirleyen gol ise 90+8'de geldi. Sampdoria kalecisi Audero'nun ceza sahası dışında istediği gibi uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Mertens, uzak mesafeden yaptığı düzgün vuruşla topu filelerle buluşturdu ve Napoli'yi 4-2'lik galibiyete taşıdı.

NAPOLİ YÜKSELİŞTE

Bu sonuçla birlikte Napoli 30 puana yükselerek Avrupa kupalarına katılma hedefini sürdürürken Sampdoria haftayı 20 puanla 16. sırada tamamladı.

YORUMLAR 4
  • Saviyola 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizi ne alakadar eden der elif elmas kaç defadır karşımıza cikiyor
    Cevapla
  • SeRDaR 4 yıl önce Şikayet Et
    bu adama o kadar parayı nasıl verdiler halâ anlamış değilim?
    Cevapla
  • Melih 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizi ne ilgilendirir elif elmas. Kimdir elif turkmu lejnonerimizmi böyle bisey varmi ya.
    Cevapla
  • adem 4 yıl önce Şikayet Et
    Balooon şirildi ve satıldı. Patlamaması için uğraşıyorlar
    Cevapla