Emre Mor'un yeni takımı! İmzaya gitti...

Galatasaray'da Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Emre Mor, Yunan ekibi Olympiakos ile imza aşamasına geldi.

Emre Mor'un yeni takımı! İmzaya gitti...
Emre Mor'un yeni takımı! İmzaya gitti...
GİRİŞ 31.01.2020 21:02 GÜNCELLEME 31.01.2020 21:43
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in sezonun ikinci devresinde kadroda düşünmediği Emre Mor'un yeni adresi Yunanistan oluyor.

İngiltere ve İtalya'da uzun süre transfer görüşmeleri yapan Emre Mor sonuca varamayınca sarı kırmızılılarla idmanlara çıkmaya başlamıştı. Transferin son saatlerinde ise önemli bir gelişme yaşandı. Yıldız oyuncusu Daniel Podence'yi 20 milyon euro bonservisle Wolverhampton'a satan Olympiakos, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Emre Mor ile anlaşmaya vardı.

ANLAŞMADA SATIN ALMA OPSİYONU DA VAR

Galatasaray ile oyuncunun bonservisini elinde tutan Celta Vigo ile anlaşan ve 22 yaşındaki oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katacak olan Olympiakos, satın alma opsiyonuna da sahi olacak.

Emre Mor sezonun ilk devresini kiralık olarak geçirdiği Galatasaray'da 17 maça çıkarken gol yada asist üretememişti. Öte yandan yurt dışından bazı kaynaklar Emre Mor için Hoffenheim, Roma, Sassuolo ve Torino'nun da görüşmeler yaptığını iddia etti. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 30
  • Kaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Okadar transferden 1 tane sağlam yok, git mahalleden al ondan iyidir.
    Cevapla
  • Kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre ,okursan sunu bil,futbol yeteneginle kaekterin birbirine uymuyor. seni ilk tanimaya basladigimizda sevinmistik yeni yildiz doguyor diye ama herkesi ters kose ettin
    Cevapla
  • hakmyemez 4 yıl önce Şikayet Et
    nereden nereye ne oldum degil ne olacak demek lazim
    Cevapla
  • asdasd 4 yıl önce Şikayet Et
    matih mocam bunu adam eder len
    Cevapla
  • Ubeyd 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda işim yok ama bu adamı ise alıyorum diyen ile sen bu işi yapamıyorsun Yunanistan'a git diyen aynı kişi ise ben bu adamı kapının önüne koyarım. Düz mantık bunu gerektirir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle