De Ligt'ten Merih'e büyük ayıp!

Merih Demiral için geçmiş olsun mesajı yayınlamayan takım arkadaşı Matthijs de Ligt, bu da yetmezmiş gibi Bonucci ile Roma maçında çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

De Ligt'ten Merih'e büyük ayıp!
De Ligt'ten Merih'e büyük ayıp!
GİRİŞ 14.01.2020 10:11 GÜNCELLEME 14.01.2020 10:12
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Juventus'un Roma ile oynadığı karşılaşmada, Juve'yi 3. dakikada öne geçiren ve 16. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Merih Demiral'ın durumu belli oldu. 21 yaşındaki milli futbolcunun çekilen MR sonucunda sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve sezonu kapattığı açıklandı.

 

 

EURO 2020'ye yetişmesi zor

Çekilen MR sonucunda Merih Demiral'ın sezonu kapattığı öğrenilirken, EURO 2020 Avrupa Şampiyonası'na yetişmesinin de zor olduğu ifade edildi.

 

 

"Avrupa Şampiyonası'nda görüşmek üzere"

Merih, dün sosyal medyadan sakatlığı sonrası ilk açıklamayı yaptı. Destek verenlere teşekkür eden milli stoper, EURO 2020'ye yetişeceğini belirterek, "Avrupa Şampiyonası'nda görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

De Ligt'in paylaşımı tepki çekti

Merih Demiral için geçmiş olsun mesajı yayınlamayan takım arkadaşı Matthijs de Ligt, bu da yetmezmiş gibi Bonucci ile Roma maçında çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Merih'in formayı almasından sonra Juventus'taki geleceği tartışılan De Ligt'in milli futbolcumuz için paylaşım yapmaması tepki çekti.

YORUMLAR 28
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Demiral iyileşir takıma girer ve 11 de oynar. Her sakatlık futbolcuyu daha dikkatli ve güçlü yapar.De light'i seyrettim korkarak oynuyor hiç üstüne koyamıyor Merih ise aşama aşama gelişme kaydetti.De Light gideceği yer Hollanda ligi,güçlü takımlarda zor oynar.
    Cevapla
  • Kerem A 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm bu duruma, adama nazar değdi, inşallah iyileşip en üst düzeyde top oynar
    Cevapla
  • Feys 4 yıl önce Şikayet Et
    Elin gavurunda bu duygu düşünceyi bekleme
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Demiral eni sensin gucluol
    Cevapla
  • Ünal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocukta bu hırs varken 2 aya düzelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle