Cenk Tosun'a sürpriz talip! Alt ligden...

Beşiktaş, Cenk Tosun transferi için devreye girdi ancak milli futbolcunun bir talebi daha var; Cocu'nun çalıştırdığı Derby County.

Cenk Tosun'a sürpriz talip! Alt ligden...
Cenk Tosun'a sürpriz talip! Alt ligden...
GİRİŞ 03.01.2020 13:48 GÜNCELLEME 03.01.2020 22:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta öncelikli hedef Cenk Tosun... Everton'da Carlo Ancelotti ile beraber forma şansı bulması beklenen ancak istediği şansı bulamayan Cenk Tosun, EURO 2020'de oynayabilmek için Everton'dan ayrılma kararı aldı.

Şu ana kadar sadece 5 maçta 290 dakika süre bulan ve Everton'dan ayrılma kararı alan Cenk Tosun'un kısa bir önce yönetim ile de bu konu hakkında görüşerek düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma kiralanmasını talep etti.

Öncelikli olarak İngiltere'de kalmak isteyen ve kariyerine Premier Lig'de devam etmek isteyen Cenk Tosun, Championship takımlarından Derby County'in teklifini askıya aldı.

Phillip Cocu'nun takıma katılmasını istediği Cenk için Everton ile masaya oturan Derby, olumlu sinyaller aldı ancak milli futbolcu kariyerini Premier Lig'de sürdürmek istemesinden dolayı şimdilik süreci askıya aldı ve alternatifleri değerlendirme kararı aldı. Almanya Bundesliga'dan da talipleri olan ve tüm opsiyonları değerlendirme kararı alan Cenk Tosun için Türkiye şu anda öncelikl değil ancak Beşiktaş, Cenk'in bu kararına rağmen tüm şartları zorlamaya devam ediyor. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 5
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere de vasat bir takımda oynayamıyor Türkiyede yıldız futbolcu oluyor şişirme yıldızlar
    Cevapla
  • Ambarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Premier ligde oynamak için doğa üstü güçler lazim
    Cevapla
  • Atakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Derb de banko oynayamaz ancak bizim ligde oynar bakın görün
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Cenk topçu olsa o takımda for ma giyerdi kimse kendi kendini aldTmasın
    Cevapla
  • Osmanlı Tokadı 4 yıl önce Şikayet Et
    gelme cenk orda kal ve oyna son çare bjk olsun
    Cevapla