Muhammed Salah'ın 'Noel' paylaşımı tepki çekti

Liverpool forması giyen Mısırlı futbolcu Muhammed Salah'ın Noel akşamı yaptığı paylaşım, bazı takipçilerinden tepki aldı.

Muhammed Salah'ın 'Noel' paylaşımı tepki çekti
Muhammed Salah'ın 'Noel' paylaşımı tepki çekti
GİRİŞ 26.12.2019 19:36 GÜNCELLEME 26.12.2019 19:39
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Liverpool forveti Muhammed Salah, özel hayatıyla gündeme gelmezken; son hareketiyle dikkat çekti. Salah, eşi ve 5 yaşındaki kızının da olduğu çam ağaçlı Noel fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Daha önce eşi Maggi'nin fotoğraflarına sosyal medya paylaşımlarında hiç yer vermeyen Salah'ın bu paylaşımı yaklaşık 35 milyon takipçisini harekete geçirdi. Kısa sürede bu paylaşım 2.5 milyon beğeni aldı.

 

 

Fotoğrafta Noel ağacının önünde görülen Salah'ın eşi Maggi ve 2014 doğumlu kızı Mekke'yle olan görüntüsü dikkat çekerken; bazı taraftarlar yıldız oyuncuyu övdü. Paylaşımın altındaki "Güzel aile" sözleri en fazla beğeni ve yorum alan alan ifade oldu.

SERT TEPKİ: NASIL NOEL KUTLARSIN?

 

 

Bazı taraftarların tepki gösterdiği fotoğraf için bir yorumda ise "Salah sen nasıl bir Müslümansın, Noel'i nasıl kutlarsın?" denildi. Yorumun devamında, "Müslüman bir kişiye Noel kutlaması caiz değildir. Ancak tüm inançlara saygılıyım" denildi. Oyuncu ise bu yoruma yanıt vermedi.

27 Ekim'de de Salah kızının doğum gününde çizgi film karakteri Maona kıyafetleri giymiş ve bu resim sosyal medya hesabında paylaşılmıştı.

YORUMLAR 30
  • Nazlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Tatillere doymayan bir milletiz hiç bu kabul edilirmi o akşam tv yi açmayalım desek o bile kabul görmez adamcağızda özenmiş herhalde hem sömürgeciliğin etkisinide unutmamak lazım biz bile böyleyken
    Cevapla
  • Ahmet bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Çarşamba günü yılbaşı tatili haydi bütün müslümanlar olarak biz Hristiyanların gününde tatil yapmayız diyelim ve işlerimize gidelim desem çoğu burun kıvırır.
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Örnek teşkil eden şahsiyetler böyle şuursuzca hareket etmemelidir. En azından bunu duyurmamalı.
    Cevapla
  • İbrahim alkılıç 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayıptır, günahtır. En azından adından utan.
    Cevapla
  • Halis 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar müslüman değil süslüman ya da bunlar şovman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle