Isco gidecek, Eriksen gelecek

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Ocak ayı transfer döneminde aktif olması beklenen kulüplerin başında geliyor.

Isco gidecek, Eriksen gelecek
Isco gidecek, Eriksen gelecek
GİRİŞ 24.12.2019 10:29 GÜNCELLEME 24.12.2019 10:29

Mirror'ın haberine göre İspanyol devi, İngiltere Premier Ligi'nde Tottenham forması giyen Christian Eriksen'i kadrosuna katmak için transfer bütçesi oluşturmaya çalışıyor.

Bu bağlamda eflatun-beyazlıların ilk adımı, İspanyol oyuncusu Isco'yu 44 milyon pound karşılığında bir diğer Ada temsilcisi Chelsea'ye önermek oldu.

Bu adım, aynı zamanda kadroda yer alan ve Danimarkalı yıldızla aynı mevkide forma giyen oyuncuları seyreltmek açısından da doğru bir hamle olarak göze çarpıyor.

Tottenham'ın yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun kendisini kadroda görmek istemesine rağmen kulübüyle yeni sözleşme imzalamaya yanaşmayan Eriksen, kontratının sezon sonunda bitecek olmasıyla birlikte Ocak ayında diğer takımlarla transfer görüşmeleri yapma hakkına sahip olacak.

Zinedine Zidane döneminde forma şansı bulmakta zorlanan 27 yaşındaki Isco ise, bu sezon ligde çıktığı 10 maçın hiçbirinde takımına tabela katkısı yapmayı başaramadı.
Ocak ayı transfer döneminde kadroya takviye yapılması talebini yönetime ileten ve kendisine 150 milyon pound civarında bir transfer bütçesi sağlanan Frank Lampard'ın bu teklife ne yönde bir yanıt vereceği merak konusu.

KAYNAK: BEIN SPORTS