İspanya'dan Ballon d'Or iddiası! 'Messi kazandı'

İspanya'nın ünlü spor gazetesi Mundo Deportivo, Ballon d'Or'u Barcelona'nın Arjantinli yıldizi Lionel Messi'nin kazandığını iddia etti.

İspanya'dan Ballon d'Or iddiası! 'Messi kazandı'
İspanya'dan Ballon d'Or iddiası! 'Messi kazandı'
GİRİŞ 26.11.2019 18:01 GÜNCELLEME 26.11.2019 18:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

France Football dergisinin her yıl dünyada en iyi futbolcuya verdiği Ballon d'Or ödülü için İspanya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Dünyaca ünlü İspanyol spor gazetesi Mundo Deportivo, 2019 Ballon d'Or ödülünü Barcelona'nın Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin kazandığını yazdı.

 

 

Haberde France Football yetkililerinin Barselona'ya giderek Lionel Messi'ye ödülü kazandığı bilgisini verdiği ve gerekli çekimlerin yapıldığı belirtildi. 

Aynı haberde ayrıca dergi yetkililerinin, Virgil van Dijk ile finale kalan Cristiano Ronaldo'yu da ödül törenine gelmeye ikna etmeye çalıştıkları ifade edildi.

 

 

Ballon d'Or, 2 Aralık 2019'da sahibini bulacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • Zindan35 4 yıl önce Şikayet Et
    Dalgamı geciyolar bunlar şu messiyi bide baska takımda gorelim ole hep barca barca deil gercegi arjantin milli takimda goruyoz dokuluyor ama gutbol mafyası demek öyle isredi yazik ronaldo her takimda süper süper süper lizbon manu real juve number one portekiz adam daha napsın uzayami ciksin a.m. k
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Virgil van dijk'in hakkı bence
    Cevapla
  • İsmim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence necip in hakkını yiyorlar.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    yürü git adas varsa yoksa Ronaldo Ronaldo Ronaldo
    Cevapla