F.Bahçe'den giden coşuyor! Ayew...

Fenerbahçe'de geçen yıl hayal kırıklığı yaratan Andre Ayew aynı Slimani gibi yeni takımında sarı-lacivertlilerdeki günlerine adeta nazire yapıyor.

F.Bahçe'den giden coşuyor! Ayew...
F.Bahçe'den giden coşuyor! Ayew...
GİRİŞ 21.10.2019 14:24 GÜNCELLEME 21.10.2019 14:24
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship ekiplerinden Swansea City ile sezona iyi bir başlangıç yapan Ganalı futbolcu Andre Ayew bu sezon 11 karşılaşmada görev aldı.

 

 

Çıktığı 11 maçta 5 gol atan Andre Ayew geçtiğimiz sezonki istatistiklerini 11 maçlık bölümde yakaladı. 2018-19 sezonunda kiralık olarak Fenerbahçe forması giyen Ayew 38 resmi maçta maçta 5 gol atmıştı.

GEÇEN SENEKİ PERFORMANSINI 11 MAÇTA YAKALADI

 

 

İngiltere Lig Kupası’nda 2 gol atarak sezona başlayan Andre Ayew ligde ise 3 gol attı. Ayew’in gol attığı 3 maçta hiç yenilmeyen Swansea 2 galibiyet 1 beraberlik aldı. Ganalı ile birlikte Borja Baston ve Sam Surridge’nin de 5 golü bulunuyor.

5 golü bulunan Ayew, Swansea City forması ile 9 maça ilk 11’de başladı. Ayew geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması ile ise Kayserispor, Beşiktaş, Alanyaspor, BB Erzurumspor ve Göztepe maçlarında fileleri havalandırmıştı.

BU SEZON ASİSTİ BULUNMUYOR

Andre Ayew, sarı-lacivertlilerde attığı 5 golün yanı sıra 1 asist yapmıştı. Swansea City formasıyla bu sezon asisti bulunmayan Andre Ayew gol sayısında geçtiğimiz sezonu kısa bir sürede yakaladı.

SWANSEA CITY LİGE İYİ BAŞLADI

Sezona Premier Lig hedefi ile başlayan Swansea City, İngiltere Championship’te 12. maçlar sonucunda 22 puan topladı. Ligde 3. sırada yer alan ve oynadığı 6 maçı kazanan Championship ekibinin 4 beraberlik 2 mağlubiyeti var. Oynanan 12 maçta 17 gol atan Swansea kalesinde ise 10 gol gördü.

DEPLASMANDA OYNADIĞI MAÇLARDA HİÇ YENİLMEDİ

Swansea City, İngiltere Championship’te şu ana kadar oynadığı deplasman maçlarında hiç yenilgi yüzü görmedi. 6 deplasmana çıkan Swansea 3 galibiyet 3 beraberlik aldı. 2 kez mağlup olan İngiltere Championship takımı bu yenilgileri kendi sahasında aldı. Sahasında Nottingham Forest ve Stoke City’e boyun eğdiler.

Swansea, İngiltere Championship’te oynadığı son maçta Barnsley ile 1-1 berabere kaldı. Championship ekibi sıradaki maçında sahasında Brentford’u ağırlayacak. Brentford ligde topladığı 15 puan ile 13. sırada bulunuyor.

KAYNAK: ASİSTANALİZ
YORUMLAR 11
  • LALAPAŞALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Bireysel performansın messi olsa takım tutmayınca olursun sıradan biri.Futbolcuların performansında sorun vardı.Slimani pozisyon buldu atamadı.Ayewe de çok şans verildi.Ama TD lerin motive etmesi doğru oyuncuyu doğru zamanda oynatması çok önemli.FERDİ KADIOĞLU DİYE BİR TOPÇU VAR.GİRDİĞİNDE ATIYOR ATTIRIYOR EMRE GİBİ PRES YAPIYOR.NEDEN OYNATMAZ ERSUN BİRİ AÇIKLASIN? ELİFİ DE OYNATMADI.ADAM KAÇA GİTTİ NASIL OYNUYOR ORTADA.Bizim TD kapris var ego var.Aykutta da vardı.YANİ ÖZETLE BALIK BAŞTAN KOKAR.
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    helal LALAPAŞALI. yiğidin harmanlandığı topraklara selam olsun.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ziko dan başka tanımam
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Kiralik gelen oyuncular herseyiyle oynamiyor, aynen sorun bu sezon Besiktas tada var. Ama siz yine algi yaratmaya devam edin , demek Fenerbahce kötü gidincfe sevinenler var bu ülkede.
    Cevapla
  • altunok gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    fener de demekki büyük sorunlar var. büyük takim sanan geliyor. kücük oldugunu anlayinca gitmek icin kötü performanz gsteriyorlar. bence gayet normal
    Cevapla
  • gonca 4 yıl önce Şikayet Et
    sana yazacak cevap bulamadım
    Cevapla
  • soner 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorun Ersun Yanal da.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle