Arturo Vidal: Futbol bir savaştır!

Barcelona forması giyen Şilili futbolcu Arturo Vidal açıklamalarda bulundu

Arturo Vidal: Futbol bir savaştır!
Arturo Vidal: Futbol bir savaştır!
GİRİŞ 18.10.2019 10:20 GÜNCELLEME 18.10.2019 10:21

Arturo Vidal, 2018 yılında Bayern Münih'ten 18 milyon euro transfer bedeliyle Barcelona'ya transfer olmuştu. 32 yaşındaki oyuncu bu süre zarfı içerisinde 1 La Liga şampiyonluğu, 1 Copa America ve 1 İspanya Süper Kupası'nı kazanmayı başardı.

 

 

Şilili oyuncu, Fransız gazetesi L'Equipe'e açıklamalarda bulundu.

"DÜNYANIN EN İYİ TAKIMINDAYIM"

Arturo Vidal, "Benim tutkum Avrupa Kupasını kazanmak. Bu yıl buna gerçekten inanıyorum çünkü dünyanın en iyi takımındayım. Fiziksel anlamda kupayı kazanabilecek kapasitedeyiz. Yetenek size ligi, fizik üstünlüğü ise Şampiyonlar Ligi'ni kazanmanıza yardım eder." yorumunda bulundu.

"HALA KIZGINIM"

Şampiyonlar Ligi'nde oynadıkları son Liverpool maçı için, "Hala kızgınım. Ne olduğunu açıklamak zor. Şüphesiz çok fazla bireysel hata yaptık ve konsantrasyon kaybı yaşadık. Geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi çılgıncaydı" dedi.

"FUTBOL SAVAŞTIR"

Tüm öfkesini saha üzerinde yansıttığını belirten oyuncu, "Hayatını sahada bırakamazsan ya da son saniyeye kadar koşmazsan asla kazanamazsın. Bunu söylemekten asla sıkılmam. Futbol savaştır. Her zaman her şeyimi veririm çünkü bizi izlemek için para harcayan insanlar var" açıklamasında bulundu.

"O BİR UZAYLI"

Lionel Messi hakkında ise, "Takımın her şeyini değiştiriyor. O, insanlarla oynayan bir uzaylı. Futboldan azıcık anlayan herkes Leo'nun tarihin en iyi oyuncusu olduğunu anlayabilir ve siz sadece maçları izliyorsunuz. Antrenmanda çok daha korkutucu.." dedi.

Arturo Vidal, Barcelona formasıyla 59 maça çıkarken 5 gol,8 asistlik bir performans sergiledi..

KAYNAK: SPORX