'Eljif Elmas Napoli'nin lideri olabilir!'

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye giden ve Makedonya ile attığı 2 golle yıldızlaşan Eljif Elmas için menajerinden açıklama geldi.

'Eljif Elmas Napoli'nin lideri olabilir!'
'Eljif Elmas Napoli'nin lideri olabilir!'
GİRİŞ 11.10.2019 19:09 GÜNCELLEME 11.10.2019 19:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kuzey Makedonya Milli Takımı'nın, Slovenya'yı 2-1 mağlup ettiği maçta 2 gol birden atan
Eljif Elmas Avrupa'da performansı ile gecenin adamı olurken, menajeri George Gardi İtalyan basınına özel açıklamalarda bulundu.

 

 

Eljif'in her geçen gün daha iyiye gittiğini kaydeden menajer, "Eljif Elmas çok mutlu. Çok kritik bir maç oynadı ve Makedonya'nın çok şansıydı. Bir sonraki hedef için gerçekten hazır. İtalyan futbolu farklı. Onun için her şey yeni ancak alışıyor. Çok eğitici bir hocası var ve her gün çok daha iyi oluyor" ifadelerini kullandı.

"ANCELOTTI ISRARCI OLDU"

 

 

20 yaşındaki oyuncunun Napoli'nin geleceği olduğunu söyleyen George Gardi, "Eljif Elmas Napoli'ye gelme şansı yakaladığı için çok mutlu. Ancelotti onun transferi için çok ısrarcı oldu ve önemli bir rol oynayacağına inandı. Napoli'nin yeni lideri olabilir, Ancelotti de böyle düşünüyor. Henüz daha yolun başında. Eljif Napoli'nin şampiyonluk için yarışacağını düşünüyor ve Makedonya'da da Pandev'in yerini alacağına inanıyor. Milli Takım'da yaptıkları da bunu gösteriyor." dedi.

Genç oyuncunun "modern" bir futbolcu olduğunu vurgulayan menajer, "Eljif modern bir oyuncu ve modern oyuncular birçok farklı bölgede, farklı rollerde oynayabilmeyi bilir. Milli Takım'da bazen 2. forvet gibi oynuyor, Mertens de Napoli'de öyle oynuyor." diye konuştu.

Sezon başında 16 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas, 7 maçta 273 dakika süre aldı.

YORUMLAR 1
  • memur 4 yıl önce Şikayet Et
    yok ya ali koç el altından para verdide aldı onu napoli olur mu hiç
    Cevapla