Mesut Özil'in 5 ay önce verdiği cevap şaşırttı!

Perşembe günü gaspçılar tarafından Londra'da takım arkadaşı Sead Kolasinac ile birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan Mesut Özil'in 5 ay önce çıktığı bir programda 'Bir kavgaya girsem yanıma Sead Kolasinac'ı alırdım' cevabını vermesi herkesi şaşırttı.

GİRİŞ 27.07.2019 13:33 GÜNCELLEME 27.07.2019 13:33
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Perşembe günü gaspçılar tarafından Londra'da takım arkadaşı Sead Kolasinac ile birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan Mesut Özil'in 5 ay önce çıktığı bir programda söylediği sözler futbolseverleri şaşırttı.

"YANIMDA KOLASİNAC'I İSTERDİM" DEMİŞTİ

Şubat ayında Aubameyang ile birlikte YouTube'da bir programa katılan tecrübeli futbolcuya "Eğer bir kavgaya girecek olursanız, Arsenal’den hangi takım arkadaşınızı yanınıza alırdınız?" şeklinde bir soru sorulmuş, Mesut ise "Sead Kolasinac. Çünkü o bir makine" cevabını vermişti.

Bu yayından yaklaşık 5 ay sonra saldırıya uğrayan 30 yaşındaki futbolcunun yanında bulunan ismin Bosna Hersekli Kolasinac'ın olması ise herkesi şaşkına çevirdi.

YORUMLAR 10
  • kaşif 4 yıl önce Şikayet Et
    mesut nahif ve zarif biri. futbolu da aynı şekilde artistik ve oldukça kibar. ondan pata küte bir kavga beklememek lazım. zaten şaşkınlığına bakılırsa hayatında ilk defa böyle bir olay yaşıyor. benim anlamadığım ırkçılığın had safhada olduğu bir yerde mesutun yanında silah taşımaması.
    Cevapla
  • osman 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen mesutta bide o adama sorsalar en son seni yazar herhalde
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Spor camiası bahis siteleri küresel güç destekli fetö yuvasıdır. Herşey mümkündür! Dünya ne zaman uyanacak acaba
    Cevapla
  • BackToTheFuture 4 yıl önce Şikayet Et
    Saldırgan bu programı izledikten sonra...
    Cevapla
  • Terazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Gasp olduğuna inanmıyorum, ırkçı faşist çetelerin perdeli saldırısına uğramıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle