Kolasinac'tan Mesut'lu paylaşım! 'İyiyiz...'

Mesut Özil ile birlikteyken bıçaklı saldırıya uğrayan Arsenal'in Bosna Hersekli futbolcusu Sead Kolasinac, sosyal medyadan iyi oldukları yönünde bir paylaşım yaptı.

Kolasinac'tan Mesut'lu paylaşım! 'İyiyiz...'
Kolasinac'tan Mesut'lu paylaşım! 'İyiyiz...'
GİRİŞ 26.07.2019 17:46 GÜNCELLEME 27.07.2019 09:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arsenal forması giyen Mesut Özil ve Sead Kolasinac'ın Londra'da bıçaklı saldırıya uğramasının ardından İngiliz kulübü iki ismin de iyi olduğunu açıklamıştı. Bıçaklı saldırgana karşı koyan ve bu hareketiyle dünya basınında gündem olan Boşnak futbolcu Kolasinac da yaptığı paylaşımla taraftarlarını sevindirdi.

 

 

İngiltere'nin başkenti Londra'da bıçaklı saldırganların hedefi olan Arsenal'li futbolcular Mesut Özil ile Sead Kolasinac bir anda spor gündeminin ana konusu oldular.

Arsenal Kulübü'nün basın sözcüsünün İngiliz basınına yaptığı açıklamada oyuncuların sağlık durumunun iyi olduğu ifade ederken, bıçaklı saldırgana müdahale eden Kolasinac ise dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

 

 

"SANIRIM İYİYİZ"

Yaşanan talihsiz olaya rağmen moralinin yerinde olduğunu gösteren Boşnak futbolcu, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile olan fotoğrafını paylaşarak, "Sanırım iyiyiz" yorumunu yaptı.

YORUMLAR 2
  • Altan 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal müslüman müslümanla geziyor
    Cevapla
  • Serkaan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam ölümüne mücadele ediyor bizimki TOPUK .! Utandı mı acaba biraz ?
    Cevapla