Sevilla'dan Banega için resmi açıklama!

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Ever Banega hakkında konuştu ve Arjantinli futbolcuyu yeni projesi için ikna ettiğini açıkladı.

Sevilla'dan Banega için resmi açıklama!
Sevilla'dan Banega için resmi açıklama!
GİRİŞ 04.07.2019 14:16 GÜNCELLEME 04.07.2019 15:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Galatasaray'ın transfer gündeminin bir numaralı maddesi olan Ever Banega hakkında ilk kez resmi bir açıklama yaptı. Banega'nın transferi hakkında açıklamalarda bulunan Monchi, Arjantinli futbolcunun hiçbir zaman satış listesinde olmadığını duyurdu.

Banega'nın Sevilla'nın yeni projesinin önemli parçalarından biri olduğunu ifade eden Monchi, "Ever Banega bizim için önemli bir parça ve hiçbir zaman transfer piyasasında olmadı. Banega ile konuştuğumda Banega'nın yeni projemize ikna ve motive olduğunu gördüm. Banega, bizim projemizin önemli parçası" şeklinde konuştu.

Monchi'nin yanı sıra Sevilla'nın yeni teknik direktörü Julen Lopetegui de Banega hakkında konuştu ve Arjantinli futbolcunun takımda kalmasını istediğinid ile getird.. Monchi'nin Benaga'yı takımda tutmak için büyük bir çaba sarfettiğini dile getiren Julen Lopetegui, "Ever Banega, Monchi'nin Sevilla'da inşa etmeye çalıştığı mükemmel takımın önemli bir parçası" dedi.

 

 

YORUMLAR 5
  • Gerçekler 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gelmiyor takımdı satmıyor zaten bu gs neden kendi kendine gelin güvey oluyor
    Cevapla
  • Merhaba 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs babagandayı aldı ozaman
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ucuza vermeyiz diyorlar. Almazsanız almayın.
    Cevapla
  • battal 4 yıl önce Şikayet Et
    buda geçen transfer dönemindeki gibi alan carvalho gibi olacak. bırakın ya göndermezlerse göndermesinler. banegadan başka oyuncu mu yok memlekette.
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray bence güzel teklif yaptı bence banega galatasaraya yakışır bir 8 numara
    Cevapla