Denayer: Bunu yapmamaları büyük ayıp!
Fransa Lig 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'da forma giyen Jason Denayer, Notre Dame'da çıkan yangının ardından yapılan bağış kampanyası ile ilgili konuştu.

GİRİŞ 17.04.2019 20:02
GÜNCELLEME 17.04.2019 20:03
Denayer, Notre Dame için yapılan 600 milyon euroluk bağışın harika bir hareket olduğunu ancak insanların bunu açlıktan ölen çocuklar için yapmamasını "Ayıp" olarak nitelendirdi.
Belçikalı yıldız, konuşmasında "Notre Dame'ın restorasyonu için zenginlerin 600 milyon euro bağışlaması harika bir hareket ama aynı şeyi açlıktan ölen binlerce çocuk için yapmamaları da büyük bir ayıp." dedi.
Bir dönem Galatasaray'ın da formasını giyen Jason Denayer, bu sezon çıktığı 42 karşılaşmada 3 gol üretmeyi başarırken, 3700 dakika sahada kalarak oldukça istikrarlı bir grafiğe ulaştı. (Sporx)
YORUMLAR 8
-
BASKAN 6 yıl önce Şikayet EtUltraaslan yönetimi taraftar yönetime destek olup maddi yönden bu futbolcuyu adam gibi adam Daneyer i transfer etmelidir Galatasaray taraftarı bunu yaparBeğen
-
Gunduz 6 yıl önce Şikayet EtHelal olsun.Beğen
-
Vatandas 6 yıl önce Şikayet EtKarakterli adam yolun açık olsun ..Beğen Toplam 4 beğeni
-
ümit☆korku 6 yıl önce Şikayet Ettebrikler denayer doğruyu tam zamanında söyledinBeğen Toplam 8 beğeni
-
mkaras05 6 yıl önce Şikayet EtAferinBeğen Toplam 3 beğeni