Alex Telles, Galatasaray'ı da çok üzdü!

Alex Telles'in yaşadığı sakatlık ve sonrasında Atletico Madrid'in transfer sürecindeki tavrı, Galatasaray'ı da direkt olarak etkiliyor.

Alex Telles, Galatasaray'ı da çok üzdü!
Alex Telles, Galatasaray'ı da çok üzdü!
GİRİŞ 01.04.2019 14:40 GÜNCELLEME 01.04.2019 14:40

Portekiz Ligi'nde Porto'nun Braga'yı 3-2 yendiği maçta penaltı kullanırken sakatlanan Alex Telles'in 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Sezonu kapattığı ifade edilen Telles için bir süredir Atletico Madrid ile temasta olan Porto, Brezilyalı futbolcu için 40 milyon euroluk satın alma opsiyonu üzerinden görüşmelerini sürdürüyordu ancak oyuncunun yaşadığı sakatlık, transfer stratejilerini de bozdu. Alex Telles'in sakatlanmasının ardından B planı olarak tutulan Nicolas Tagliafico için Ajax ile görüşmelere başlayan Atletico Madrid, transferdeki son kararını Alex Telles'in detaylı sağlık raporlarının incelenmesinin ardından verecek.

6.5 milyon euro bedelle Alex Telles'i Porto'ya satan Galatasaray, kardan %10 pay alacak. Porto ile yaptığı sözleşmede 40 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan Alex Telles için Atletico Madrid bu bedeli ödemesi durumunda Galatasaray kasasına (kardan) 3.2 milyon euro koyacak. (Sporx)