Ortaya çıktı! Emre Can, Ronaldo'yu bile solladı

Juventus'un 2018 yılında yaptığı transferlerdeki menajer ödemeleri ortaya çıktı. Emre Can bu listede ilk sırada yer aldı.

Ortaya çıktı! Emre Can, Ronaldo'yu bile solladı
Ortaya çıktı! Emre Can, Ronaldo'yu bile solladı
GİRİŞ 02.03.2019 20:01 GÜNCELLEME 02.03.2019 20:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Serie A ekiplerinden Juventus'un 2018 yılında gerçekleştirdiği transferler için menajerlere yaptığı ödemeler ortaya çıktı.

 

 

Juventus, Liverpool'dan kadrosuna bedelsiz olarak kattığı Emre Can için 15 milyon euro menajer ödemesi yaptığı öğrenildi.

İtalya ekibi, Real Madrid'den 100 milyon euroya kadrosuna kattığı Cristiano Ronaldo için ise Jorge Mendes'e 11.5 milyon euro ödedi.

 

 

Emre Can ve Ronaldo menajer ödemelerinde başı çekerken Juventus'un toplam 37 milyon euro menajer harcaması yaptığı belirlendi.

Juventus ile 2022'ye dek sözleşmesi bulunan Emre Can, bu sezon 24 maçta 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

YORUMLAR 3
  • kaptan44 5 yıl önce Şikayet Et
    ben bu menajer ödemesini anlayamıyorum menajer kulübünmü futbolcununmu eğer kulübün menajeri ise evet bulduğu her iyi futbolcu ve transferdeki katkısı için ödeme yaparsın ama ben ahmeti alacam ve ahmetin değeri 5 tl ee dönüyorum ahmetin menajerinede 3 tl ahmet etti 8 tl iyide ahmet 5 tlden bir kuruş fazla etmez banane ahmetin menajerinden ahmet menajer tuttu ise parasını ödesin kendisine kulüp bulduğuna göre
    Cevapla
  • Asaf 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten futbolcunun ödemesi gereken parayı kulüp menajere ödüyor. Bu futbolcu için cazip oluyor. Mesela Türkiye'de özellikle yabanci oyuncuların devlete ödemesi gereken vergiyi kulüpler ödüyor.
    Cevapla
  • Güneydogulu 5 yıl önce Şikayet Et
    bende senden hicbisey anlamadim taktin ahmete :)
    Cevapla