Feyenoord - De Graafschap maçı ÜLKE TV'de

Avrupa'nın en heyecan verici ligleri arasında yer alan Eredivisie Hollanda Ligi’nde bu hafta ligin güçlü ekibi Feyenoord, De Graafschap'ı kendi evinde ağırlayacak bu karşılaşma Ülke TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Feyenoord - De Graafschap maçı ÜLKE TV'de
Feyenoord - De Graafschap maçı ÜLKE TV'de
GİRİŞ 09.02.2019 15:24 GÜNCELLEME 09.02.2019 15:24

Avrupa’nın en heyecan verici ligleri arasında yer alan Eredivisie Hollanda Ligi’nde bu hafta ligin güçlü ekibi Feyenoord, De Graafschap’ı kendi evinde ağırlayacak bu karşılaşma Ülke TV’den canlı olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Excelsior’a mağlup olan ve şampiyonluk yarışından kopan Feyenoord, düşme hattında bulunan ve yukarı sıralara tırmanmak isteyen De Graafschap’ı sahasında konuk edecek.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken ancak istikrarlı bir performans gösteremeyen Feyenoord galibiyet serisi yakalamanın hesaplarını yaparken rakibi De Graafschap ise Feyenoord deplasmanından puan ya da puanlar alarak alt sıralardan kurtulmanın yollarını arayacak. Feyenoord- De Graafschap mücadelesi 9 Şubat Cumartesi günü 22:45’de canlı yayınla Ülke TV’de.

Her hafta birbirinden zorlu mücadelelerin yaşandığı, dünyaca ünlü futbolcuların sahne aldığı 121 yıllık futbol kültürüne sahip olan Hollanda Ligi maçları canlı yayınlarla Ülke TV’de.

 

 

Maç   : Feyenoord- De Graafschap
Yayın Tarihi    :  9 Şubat 2019 Cumartesi
Yayın Saati     : 22:45